iagah Hectopat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 85 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim. Yaklaşık bir senedir Mojava Hackintosh'um için Ekran kartımı çalıştıramıyorum. Çünkü Nvidia Web Driver çıkartmıyor. Var mıdır bir çözümünü bilen diye konu açtım. Teşekkürler.
Arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim. Yaklaşık bir senedir Mojava Hackintosh'um için Ekran kartımı çalıştıramıyorum. Çünkü Nvidia Web Driver çıkartmıyor. Var mıdır bir çözümünü bilen diye konu açtım. Teşekkürler.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.440 Makaleler 60 Çözümler 817 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2019 #2 Şimdilik yok gibi malesef.
iagah Hectopat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 85 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2019 #3 claus dedi: Şimdilik yok gibi malesef. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Umarım bir çözümü bulunur OSX yeni sürüm çıkacak ama web driver hala çıkmadı.
claus dedi: Şimdilik yok gibi malesef. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Umarım bir çözümü bulunur OSX yeni sürüm çıkacak ama web driver hala çıkmadı.