GTX 1050 Marka Seçimi

Fix3d

Megapat
GTX 1050 (Ti değil!) model bir ekran kartı için uygun fiyatlı ve performanslı hangi marka 1050'yi önerirsiniz? Sırf ekonomik olacak diye fiyatı geriye çekmeye gerek yok ama çok Da oynamasa iyi olur Aslında frekans değerlerinden çok soğutma benim için daha önemli sanki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeni belirt.
Sistem belli. Sadece ekran kartı seçimi kaldı. Bütçe 1050 alacak kadar diyeyim. Ama 1050 ye 600 TL üstüde verilmez yani. Galax modelini inceliyordum az evvel. Nedense pek ısınamadım. MSI ın standart modeli var 1050 için. O uygun gibide... Çift fanlı olması soğutma açısından daha iyi olucak. Artık bakalım. Tavsiyelerinize açığım. Onun haricinde cevaplar için teşekkürler.

MSI alın o zaman. Tüm modellerde MSI en düşük ısıya sahip. Ama sırf 5-7 derece az ısınacak diye 100 TL verilmez. Bence en ucuz modeli alın. Çünkü çok ısınan bir kart değil. Ömrü de performansı da ortada.

Kasa içi sıcaklığıda düşünerekten öyle bir şey dedim. Bide ilerde yok kasa fanı şusu busu uğraştırmasın. Neyse, sizde haklısınız. Aklıma birşeyler canlandı, teşekkürler herkese.

Gigabyte'ın Windforce veya G1 serisini öneririm. Çoğu GTX 1050'de olmayan arka plaka mevcut ve çift fanlı modeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…