NornNerthus Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #1 RAM Sadece 8 GB olduğunu biliyorum. SSD veya HDD modeli SAMSUNG HD322HJ. Ekran kartı GTX 1050 2GB. Anakart FOXCONN 2ABF 3.10. İşlemci İntel İ5 3470. Sadece Opera da gezinirken bir anda korkunç bir ses ile mavi ekran alıyorum. Dump dosyası: Minidump.rar
Sadece Opera da gezinirken bir anda korkunç bir ses ile mavi ekran alıyorum. Dump dosyası: Minidump.rar
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 6 Eylül 2022 #2 DISM komutlarını uygulayın. BitDefender varsa kaldırın. Başka dump varsa onları da atabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #3 Kaspersky'ı silin. HD Tune ile scan disk yapın. BitDefender'ı silin. Artı 0 Eksi
KS KS NornNerthus Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #4 Arrandale0 dedi: DISM komutlarını uygulayın. BitDefender varsa kaldırın. Başka dump varsa onları da atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece bu dosyalar vardı. Kaspersky'ı neden silmem gerekiyor? Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: DISM komutlarını uygulayın. BitDefender varsa kaldırın. Başka dump varsa onları da atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece bu dosyalar vardı. Kaspersky'ı neden silmem gerekiyor?
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 6 Eylül 2022 #5 NornNerthus dedi: Sadece bu dosyalar vardı. Kaspersky'ı neden silmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... BitDefender ile Kaspersky çakışıyor olabilir. Artı 0 Eksi
NornNerthus dedi: Sadece bu dosyalar vardı. Kaspersky'ı neden silmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... BitDefender ile Kaspersky çakışıyor olabilir.
KS KS NornNerthus Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #6 BitDefender yok diye hatırlıyorum, varsa nereden bakabilirim? Denetim masasında görünmüyor. Artı 0 Eksi
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.433 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 6 Eylül 2022 #7 NornNerthus dedi: BitDefender yok diye hatırlıyorum, varsa nereden bakabilirim? Denetim masasında görünmüyor. Genişletmek için tıkla... CMD (yönetici olarak çalıştırın) bcdedit /enum cd %windir%\System32\drivers del bddci.sys Bu komutlar kalan Bitdefender atıklarını temizler. Kaspersky yüklerken kaldırma seçeneğini kullanmış olabilirsiniz, fark etmemişsinizdir. Artı 0 Eksi
NornNerthus dedi: BitDefender yok diye hatırlıyorum, varsa nereden bakabilirim? Denetim masasında görünmüyor. Genişletmek için tıkla... CMD (yönetici olarak çalıştırın) bcdedit /enum cd %windir%\System32\drivers del bddci.sys Bu komutlar kalan Bitdefender atıklarını temizler. Kaspersky yüklerken kaldırma seçeneğini kullanmış olabilirsiniz, fark etmemişsinizdir.