GTX 1050 mi RX 560 mı?

Bütçe
2000
2GB Ekran kartı ile 8GB ekran kartını sadece VRAM yönünden karşılaştırmak çok saçma. Modelleri neler ikisininde?

4 GB yeter sana. Param Güvende olarak ancak attığım 1060 alınabilir onun dışında ilan kovalayacaksın başka çare yok. 560 ve 1050 Ti o paraları hak etmezler.
belki biraz daha bekleyip bütçede arttırabilirim rx580 8gb alabilirmiyim ilan kovalarsam?

2GB Ekran kartı ile 8GB ekran kartını sadece VRAM yönünden karşılaştırmak çok saçma. Modelleri neler ikisininde?
rx550 8gb ve radeon hd 6670

sistem 16gb ram e i7 3770 e sahip

RX550'nin 8GB modeli yokki. CS2 işlemci oyunu zaten ekran kartı ile çok farketmiyor işlemci ağırlıklı.
ama testini yaptım hocam ekran kartını tek değiştirdim fps arttı rx550 8gb modelide ince hesapta satılıyodu axle modelinden

550 8 GB olan bir modeli yok. 4 GB var. HD6670 ile RX 580 ya da 1060 karşılaştırıyorsun. Buradan sonrasını tartışmaya gerek yok direk.
rx550 8gb axle var araştırabilirsiniz ince hesapta gaming gecelerinde satılıyor

Ama testini yaptım hocam ekran kartını tek değiştirdim FPS arttı RX550 8 GB modelide ince hesapta satılıyordu axle modelinden

RX550 8 GB axle var araştırabilirsiniz ince hesapta Gaming gecelerinde satılıyor

İlk defa görüyorum. RX 550 için 2 GB bile yeter aslında. Dostum senin yaptığın karşılaştırmalar saçma. 3 ya da 4 GB sana gayet de yeterli. RX 580 ya da 1060 kovala sen. Attığım ilana bir bak istersen yine de sen bilirsin.

Ben de ilk defa gördüm. CS2 için 8GB VRAM'e gerek yok atılan kartlarda sen arkadaşın dediği gibi o kartları kovala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…