GTX 1050 MSI - Asus Tercihi

Performans olarak tam bir bilgim yok fakat iki marka da alanlarında iyi markalar. Bütçen dar ise ucuzunu almanı tavsiye ederim. Bu arada GTX 1050 yerine 1050 Ti alman daha iyi olur bence...

Aralarında 250 TL fark var. Tabii ki de MSI seçilmeli. GTX 1050'ye 800 TL vermek akıl kârı değil.
Markalar arası pek fark yok. Ucuzunu alın derim.

Anakart'ım asus olduğu için acaba uyumlu olur performanslı olur falan diye düşünmüştüm sanırım yokmuş :)

Performans olarak tam bir bilgim yok fakat iki marka da alanlarında iyi markalar. Bütçen dar ise ucuzunu almanı tavsiye ederim. Bu arada GTX 1050 yerine 1050 Ti alman daha iyi olur bence...

1050Ti biraz fazlaya kaçıyor benim için zaten 1 sene sonra falan değiştiricem beni şimdilik idare etse eter :)

Anakart'ım asus olduğu için acaba uyumlu olur performanslı olur falan diye düşünmüştüm sanırım yokmuş :)
Neden öyle bir algı var abi ?:D
Geçen gün Youtube'da adama markalar farketmez demiştim. Ana avrat sövdü sonra bana bir ... bilmiyorsun falan dedi. Gereken cevabı verdim de garip bi durum.

1050Ti biraz fazlaya kaçıyor benim için zaten 1 sene sonra falan değiştiricem beni şimdilik idare etse eter :)
Bende ASUS ana kart ve ekran kartı var (imzamdaki sistem) ve eğer MSI ekran kartı seçseymişim uymazmış. ASUS tüm ana kart ve ekran kartlarını tüm ana kart ve ekran kartlarına uyacak biçimde deniyor. Böylece sisteminizde bir ASUS ekosistemi şart oluyor. Memnunum. Hız aşırtıyorum. Dayanıklılık tavan. Ancak eğer kablolamanızı yanlış etkilemeyecekse MSI alın çünkü daha ucuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı