GTX 1050 MSI LP vs Zotac GTX 1050 OC

GTX 1050 2 GB yerine RX 560 4 GB alın bence bulursanız yakın fiyatta. LP yani low profile kartlar slim yani küçük, ince kasalar için üretiliyor. Yani kart küçük ve bu durumda bellek hızları normal karta göre çok az yavaş. Mesela asıl kartta 1200 ise low profile kartta 1160 falan oluyor. FPS'e katkısı olmaz bile. Zotac al bence.

İki karttan hangisi diye soruyorum ikinci el değil sıfır alacağım lütfen başka kart önermeyin.
Bence o fiyat bandında ikinci el GTX1050 Ti alman daha mantıklı olur. Ve evet OC yapıldığında TDP değerleri artar.
300 watt 80+ Bronze PSU var 12v kanalından 228watt güç veriyor. Sizce yeterli mi kart için? İşlemcim i3-4170

Ben de sana hiçbiri diyorum ve sıfır, daha iyi bir kart, daha F/P bir kart öneriyorum. Burada tavsiye istiyorsan, tavsiye verenlere saygı göstereceksin. Emrivaki cümle kullanmayacaksın.

200 TL az verip çoğu oyunda yakın performansı alacaksın önerdiğim kartla ve DX12'de de daha iyi bir performans alacaksın. FreeSync monitörlerin 550-600 TL'ye dahi bulunabildiğini de unutmayalım.

Arkadaş size ikinci el kart önermedi. RX 560'lar bile bu fiyattayken GTX 1050'ye 800 TL vermek saçmalık olur. Yine de GTX almakta karalıysanız ucuz olanı en fazla 2-3 FPS düşük verir.

Arkadaş size ikinci el kart önermedi. RX 560'lar bile bu fiyattayken GTX 1050'ye 800 TL vermek saçmalık olur. Yine de GTX almakta karalıysanız ucuz olanı en fazla 2-3 FPS düşük verir.
Güç kaynağım RX560 için yetersiz.
Ben de sana hiçbiri diyorum ve sıfır, daha iyi bir kart, daha F/P bir kart öneriyorum. Burada tavsiye istiyorsan, tavsiye verenlere saygı göstereceksin. Emrivaki cümle kullanmayacaksın.

200 TL az verip çoğu oyunda yakın performansı alacaksın önerdiğim kartla ve DX12'de de daha iyi bir performans alacaksın. FreeSync monitörlerin 550-600 TL'ye dahi bulunabildiğini de unutmayalım.
Yanlış anlama dostum emrivaki cümle kurmadım lütfen diye belirttim orda. Evet haklısın RX560 daha iyi bir seçim ama güç kartım yetersiz. 450watt istediği yazıyor.

İki kartta 75W tüketiyor. Hatta GTX 1050 yük altında 100 W'a kadar ulaşıyor.Nasıl yetersiz? 300W PSU bile yeterli yazıyor. AMD sayfasında kartlara çok yüksek öneriliyor PSU değeri.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı