GTX 1050 NVIDIA sürücü kurulum sorunu

102035

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar. Bugün Windows 1903 sürümüne yükseltmek istiyordum. İlk önce NVIDIA ekran kartı driverını güncellemek istedim. Bilgisayarı yeniden başlat yeri geldiğinde, tanılama başlangıcı yaptım. Ne akla hizmet yaptığımı hatırlamıyorum. Yeniden başlattıktan sonra ses hizmeti çalışmıyor, Wi-Fi simgesi görünmüyordu. Ayrıca pin yerine Outlook şifremi girerek oturum açtım. Kurulum devam ederken, NVIDIA kurulum programı hatası aldım. Aygıt yöneticisinden, diğer aygıtlardaki GTX 1050’i kaldırdım. Tekrar kurulum yapmaya çalışınca, ”bu NVIDIA grafik sürücüsü, Windows’un bu sürümüyle uyumlu değildir” hatası aldım. Daha sonra “normal başlangıç” ile bilgisayarı başlattım, tüm hizmetler yüklendi. Simgeler geri geldi ancak hala Wi-Fi listesi görünmüyor, ses hizmeti açılmıyor ve sorun giderici işe yaramıyor. Physx’i denetim masasından da kaldıramıyorum. Ne yapacağım ben?

Yüklemeye çalıştığım sürüm: 441.66 ve diğer eski sürümler. Hiçbiri yüklenmiyor.

@Murat5038

Not: Şu an GTX 1050 aygıt yöneticisinde ilginç bir şekilde gözüküyor. Wi-Fi ve ses hizmetinde sorun var.

Güncelleme: Ses hizmetini başlatabildim. Ağ hizmetlerinden birkaçı kapalı, başlatmaya çalıştığımda durduruluyorlar.
Wi-Fi bağdaştırıcısının sürücüsünde bir sorun olabilir diyor sorun gidericisi. Ancak onaramıyor. İnternet bağlantısı gerekli ise, telefonun internetini bağlarım. 4. Fotoğraftaki sorun halen devam ediyor.
Telefondaki interneti de bağlayamam...
Ne yapacağımı şaşırdım, hiçbir forumda ve blogda benim sorunumu yaşayan bir kişi bile yok.
Birkaç kez kapatıp açınca yine aynı soruna döndük...
Güncelleme: Birkaç kez yeniden başlattım ve şu an tüm sorunlar çözüldü gibi. Msconfig’den normal başlangıca alıp, power tuşuyla bilgisayarı kapatıp açtım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…