Yeterli ama guvenilir mi orasi ayri, model numarasini atabilirsen kontrol edebiliriz. Alman gerekirse de bu iyi; High Power 500W 80+ 37,5A@12V Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı (HPQ-500ST-H12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | TeknobiyotikYukarıda yazılı olan sisteme Cooler Master'ın sertifikası olmayan bayağı eski 500W'lık bir güç kaynağı yeterli olur mu?
Yeterli ama guvenilir mi orasi ayri, model numarasini atabilirsen kontrol edebiliriz. Alman gerekirse de bu iyi; High Power 500W 80+ 37,5A@12V Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı (HPQ-500ST-H12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Hocam güç kaynağı için bütçeniz ne kadar.
XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şu üzerinde anlık olarak kaç watt güç tükettiğini gösteren ASUS ROG PSU'lar çok mu pahalı?
Bayağı pahalı. 2K+ seviyelerinde.
XPG Pylon iyi, indirimde bulabilirsen High Power performance gd PSU'lar da var. İndirimde 700-800 TL'ye kadar düşerler ama standart fiyatlar 900-1200 arası, o bütçeye XPG Core Reactor de var tabii.
Hocam ben 600W PSU'ları 400-500 TL sanıyordum. Benim güç kaynağım: Cooler Master RS-500-PCAR-I3
W değeri bir PSU'yu fiyatlandırmak için tek kriter değil. Kapasitör kalitesi, sertifika, iç devre kalitesi, topoloji vs. çok şey var.
Shp 650 var mesela Sharkoon'un PSU'su. 650W (12v kanalı 600W) ama berbat bir PSU, 300-400 TL aralığında bulunuyor.
Senin elindeki de öyle aşırı kaliteli değil gibi, 12v kanalı 360W sanırım. İncehesap'ta gerçek 500W yazıyor, Cooler Master'ın kendi sitesinden bulabilirsem aktaracağım bilgileri ve fikirlerimi.
Eki Görüntüle 1248658
Ürünün fotoğrafı bu, İncehesap'ta yazdığı gibi gerçek bir 500W değil. 12v kanalı 360W verebiliyor.
Peki bir şey soracağım. Yukarıda yazdığım sistem şu an yanımda benimle oturuyor. İşlemci ve M.2 SSD kargoda. Şu anki sistemde AMD FX 8320 2.91 GHz işlemci ve Gigabyte GA-78LMT-S2P anakart. Ekran kartı GTX 1050 falan. Detaya gerek yok. U sistemde yüke girince koltuğum titriyor çünkü ellerim masada oluyor ve masa titriyor çünkü bilgisayar masanın üzerinde ve bilgisayar titriyor çünkü PSU titriyor. PSU neden titriyor? Önceden titremiyordu ekran kartı test programı açmıştım o zamandan beridir en ufak yüke girse titriyor. 360W yetersizmi geliyor?
Ve evet fotoğraftaki benim PSU.