P psEkprtt Hectopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2017 #1 Oyun oynuyordum bilgisayarim aniden kapandi elektirikler giti sandım gıtmemiş. Bilgisyari acma tuşuna basıyorum acılmıyor. i7 4790 GTX 1050 8 GB RAM 300W güc kaynagi Ne yapmam gerekir neler önerisiniz? Ve ne fanlar dönüyor ne görüntü geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2017
Oyun oynuyordum bilgisayarim aniden kapandi elektirikler giti sandım gıtmemiş. Bilgisyari acma tuşuna basıyorum acılmıyor. i7 4790 GTX 1050 8 GB RAM 300W güc kaynagi Ne yapmam gerekir neler önerisiniz? Ve ne fanlar dönüyor ne görüntü geliyor.
Nielle Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 461 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2017 #2 Genelde sistemin kendi kendine kapanma sebebi ısınma olabiliyor. Kasanın içine bakıp fanları,termal macunu kontrol et. Belki ısınma yapıyordur. Rami çıkarıp tekrar takmayı dene. Arkadaşıma da aynısı olmuştu.
Genelde sistemin kendi kendine kapanma sebebi ısınma olabiliyor. Kasanın içine bakıp fanları,termal macunu kontrol et. Belki ısınma yapıyordur. Rami çıkarıp tekrar takmayı dene. Arkadaşıma da aynısı olmuştu.
Painbot Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 1.213 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2017 #3 Allah Allah niyeyse ben hiç görmedim 300W güç kaynağı önereni bu tür bir sisteme. PSU yetersiz kalıyor olabilir.
Allah Allah niyeyse ben hiç görmedim 300W güç kaynağı önereni bu tür bir sisteme. PSU yetersiz kalıyor olabilir.
Nielle Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 461 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2017 #4 Painbot dedi: Allah Allah niyeyse ben hiç görmedim 300W güç kaynağı önereni bu tür bir sisteme. PSU yetersiz kalıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... PSU yetersiz olsa hiç açılmazdı diye düşünüyorum.
Painbot dedi: Allah Allah niyeyse ben hiç görmedim 300W güç kaynağı önereni bu tür bir sisteme. PSU yetersiz kalıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... PSU yetersiz olsa hiç açılmazdı diye düşünüyorum.
kocamanadam2003 Hectopat Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 660 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2017 #5 psEkprtt dedi: Oyun oynuyordum bilgisayarim aniden kapandi elektirikler giti sandım gıtmemiş. Bilgisyari acma tuşuna basıyorum acılmıyor. i7 4790 GTX 1050 8 GB RAM 300W güc kaynagi Ne yapmam gerekir neler önerisiniz? Ve ne fanlar dönüyor ne görüntü geliyor. Genişletmek için tıkla... Power portlarından kısa devre ile açmayı dener misiniz? Dikkatli olun bunu yaparken. Başka bir PSU ile de deneyin.
psEkprtt dedi: Oyun oynuyordum bilgisayarim aniden kapandi elektirikler giti sandım gıtmemiş. Bilgisyari acma tuşuna basıyorum acılmıyor. i7 4790 GTX 1050 8 GB RAM 300W güc kaynagi Ne yapmam gerekir neler önerisiniz? Ve ne fanlar dönüyor ne görüntü geliyor. Genişletmek için tıkla... Power portlarından kısa devre ile açmayı dener misiniz? Dikkatli olun bunu yaparken. Başka bir PSU ile de deneyin.