Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.434 Çözümler 5 25 Aralık 2022 #1 RAM 8 GB Ekran kartı GTX 1050 İşlemci i5 7400 Merhaba arkadaşlar, bu sistem CoD Infinite Warfare oyununu akıcı bir şekilde oynatır mı?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 25 Aralık 2022 #2 Evet oynatır.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.434 Çözümler 5 25 Aralık 2022 #3 Hououin Kyouma dedi: Evet oynatır. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi ayarlarda 60 FPS sabit oynatır? Steam kütüphanemde bulunuyor ve internetimde yavaş o yüzden boşa indirmek istemiyorum.
Hououin Kyouma dedi: Evet oynatır. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi ayarlarda 60 FPS sabit oynatır? Steam kütüphanemde bulunuyor ve internetimde yavaş o yüzden boşa indirmek istemiyorum.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 25 Aralık 2022 #4 Evou dedi: Hocam hangi ayarlarda 60 FPS sabit oynatır? Steam kütüphanemde bulunuyor ve internetimde yavaş o yüzden boşa indirmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1080P'de Custom veya medium ayarlara çekerek sabit 60 FPS oynarsın diye düşünüyorum.
Evou dedi: Hocam hangi ayarlarda 60 FPS sabit oynatır? Steam kütüphanemde bulunuyor ve internetimde yavaş o yüzden boşa indirmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1080P'de Custom veya medium ayarlara çekerek sabit 60 FPS oynarsın diye düşünüyorum.