Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.129 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #21 Adnan34 dedi: Aras Kargo Genişletmek için tıkla... Yalan mı söyleyeceğim gülüm dediğin şekilde kartının 10 FPS alma imkanı yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Adnan34 dedi: Aynı sistem neredeyse 10 FPS alıyorum açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Adnan34 dedi: Aras Kargo 17 18 mi alıyorsun o sistemle aynen dostum sen The Forest 30 FPS zor alırsın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işlemci benim işlemciden %15-16 daha zayıf 40 FPS problem?
Adnan34 dedi: Aras Kargo Genişletmek için tıkla... Yalan mı söyleyeceğim gülüm dediğin şekilde kartının 10 FPS alma imkanı yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Adnan34 dedi: Aynı sistem neredeyse 10 FPS alıyorum açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Adnan34 dedi: Aras Kargo 17 18 mi alıyorsun o sistemle aynen dostum sen The Forest 30 FPS zor alırsın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işlemci benim işlemciden %15-16 daha zayıf 40 FPS problem?
Adnan34 Decapat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 27 10 Ağustos 2021 #22 Vio dedi: Yalan mı söyleyeceğim gülüm dediğin şekilde kartının 10 FPS alma imkanı yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 1134164 Genişletmek için tıkla... Bu çocuk hasta galiba gitmiş 16 GB RAM atmış gene 8 var bizde 8 le kasıyor sen anlamıyor musun atsana gelip 8 GB halini.
Vio dedi: Yalan mı söyleyeceğim gülüm dediğin şekilde kartının 10 FPS alma imkanı yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 1134164 Genişletmek için tıkla... Bu çocuk hasta galiba gitmiş 16 GB RAM atmış gene 8 var bizde 8 le kasıyor sen anlamıyor musun atsana gelip 8 GB halini.
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.129 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #23 Adnan34 dedi: Bu çocuk hasta galiba gitmiş 16 GB RAM atmış gene 8 var bizde 8 le kasıyor sen anlamıyor musun atsana gelip 8 GB halini. Genişletmek için tıkla... Ben çift kanal kullanıyorum kanka ve kendi GPU'mun testi o zaman git RAM al ne yapayım RAM mı alayım sana?
Adnan34 dedi: Bu çocuk hasta galiba gitmiş 16 GB RAM atmış gene 8 var bizde 8 le kasıyor sen anlamıyor musun atsana gelip 8 GB halini. Genişletmek için tıkla... Ben çift kanal kullanıyorum kanka ve kendi GPU'mun testi o zaman git RAM al ne yapayım RAM mı alayım sana?
Adnan34 Decapat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 27 10 Ağustos 2021 #24 Vio dedi: Yalan mı söyleyeceğim gülüm dediğin şekilde kartının 10 FPS alma imkanı yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 1134164 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işlemci benim işlemciden %15-16 daha zayıf 40 FPS problem? Genişletmek için tıkla... O oyunda ben başlarda yuksek 50 üstü alıyorujm ilerdeikçe düşer o yapı yapdıkça 30 kadar düşmüştü bende. Vio dedi: Ben çift kanal kullanıyorum kanka ve kendi GPU'mun testi o zaman git RAM al ne yapayım RAM mı alayım sana? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermişsin dostum 8 GB Warzone kasıyor sen sıkıntı olmaz diyorsun az daha araştır.
Vio dedi: Yalan mı söyleyeceğim gülüm dediğin şekilde kartının 10 FPS alma imkanı yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 1134164 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işlemci benim işlemciden %15-16 daha zayıf 40 FPS problem? Genişletmek için tıkla... O oyunda ben başlarda yuksek 50 üstü alıyorujm ilerdeikçe düşer o yapı yapdıkça 30 kadar düşmüştü bende. Vio dedi: Ben çift kanal kullanıyorum kanka ve kendi GPU'mun testi o zaman git RAM al ne yapayım RAM mı alayım sana? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermişsin dostum 8 GB Warzone kasıyor sen sıkıntı olmaz diyorsun az daha araştır.
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.129 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #25 Adnan34 dedi: O oyunda ben başlarda yuksek 50 üstü alıyorujm ilerdeikçe düşer o yapı yapdıkça 30 kadar düşmüştü bende. Yanlış bilgi vermişsin dostum 8 GB Warzone kasıyor sen sıkıntı olmaz diyorsun az daha araştır. Genişletmek için tıkla... Max ayara çekersen Valorant'ta bile yetmez tabii ki 720p Low'da oynayacaksın.
Adnan34 dedi: O oyunda ben başlarda yuksek 50 üstü alıyorujm ilerdeikçe düşer o yapı yapdıkça 30 kadar düşmüştü bende. Yanlış bilgi vermişsin dostum 8 GB Warzone kasıyor sen sıkıntı olmaz diyorsun az daha araştır. Genişletmek için tıkla... Max ayara çekersen Valorant'ta bile yetmez tabii ki 720p Low'da oynayacaksın.