Çözüldü GTX 1050 sistem CS2 kaldırır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

yagizzunal

Centipat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
GTX 1050
İşlemci
i7 8750H
Merhaba. Eskiden CS:GO yüklüydü ama CS2 oldukltan sonra güncellemedim ve sildim. Şimdi geri yükleyeceğim ama sistemim karşılar mı, karşılarsa kaç FPS oynar? Bunu merak ediyorum.

İşlemci Intel i7-8750H
Ekran kartı NVIDIA GTX 1050.
RAM 16 GB.

Çözüm
Merhaba. Eskiden CS:GO yüklüydü ama CS2 oldukltan sonra güncellemedim ve sildim. Şimdi geri yükleyeceğim ama sistemim karşılar mı, karşılarsa kaç FPS oynar? Bunu merak ediyorum.

İşlemci Intel i7-8750H
RAM 16 GB.

Bu sistemle CS2 (Counter-Strike 2) için orta seviyede bir performans bekleyebilirsin. GTX 1050, CS2 gibi e-spor odaklı oyunlar için genelde yeterli olsa da, daha yüksek ayarlarda FPS biraz düşebilir.

CS2, CS:GO'ya göre biraz daha güncel grafiklere sahip olsa da, GTX 1050 hala oyunu orta seviye ayarlarda rahatça çalıştırabilir. Düşük ve orta ayarlarda oldukça iyi performans alabilirsin.​

FPS tahmini
Düşük ayarlar: 100+ FPS.

Orta ayarlar: 60-100 FPS civarı.

Yüksek ayarlar: 40-60 FPS civarı.

İşlemci Intel i7-8750H
RAM 16 GB.

Bu sistemle CS2 (Counter-Strike 2) için orta seviyede bir performans bekleyebilirsin. GTX 1050, CS2 gibi e-spor odaklı oyunlar için genelde yeterli olsa da, daha yüksek ayarlarda FPS biraz düşebilir.

CS2, CS:GO'ya göre biraz daha güncel grafiklere sahip olsa da, GTX 1050 hala oyunu orta seviye ayarlarda rahatça çalıştırabilir. Düşük ve orta ayarlarda oldukça iyi performans alabilirsin.​

FPS tahmini
Düşük ayarlar: 100+ FPS.

Orta ayarlar: 60-100 FPS civarı.

Yüksek ayarlar: 40-60 FPS civarı.

Çözüm
Bu tarz oyunları +150 fps olmadan oynayamazsiniz hikayeli oyun gibi +60 FPS alayım yeter gibi bir durum olmaz, bu kartlada +150 FPS alamayacağınız için oynanmaz diyorum ben

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı