GTX 1050 sistem Cyberpunk 2077 oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 7

Ekran kartsız APU sistemde oynayan arkadaşım var, oynarsında çözünürlüğü düşürürsün biraz istersen. Bir de oyun 9 GB falan RAM kullanıyor, kasma donma olabilir yer yer.

Hocam oynatır ama yani 30-40 FPS falan alır ama oynatır bence. ( bu arada beni hatırlafınızmı hocam)

Hocam bence şimdi oynamayın oyunu ileri ki aylarda düzeltirler. O zaman oynamanız daha iyi olur oyun aklınızda daha iyi kalır en azından. Şimdi oynayarak sadece kendinize işkence edersiniz.

1050'yi deneyimledim Cyberpunk denemedim ancak hala bu devirde çok iyi performans veriyor Fortnite High 40-60FPS Valorant 100-150FPS gibi gibi oyunlarda hala zevk veriyor Cyberpunk ıda açar ancak pek akıcı oynayamazsınız denemenizi öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
YouTube'da buldum biri denemiş bir optimizasyon paketi daha gelse en düşük ayarlarda belki 720p belki 900p de oynarım şimdilik bir güncelleme bekleyeceğim hem elimdekilerde biter sonra gelmezse bir denerim sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…