GTX 1050 sistem FiveM açar mı?

Hocam merhaba düşük ayarlarda mod tarzı şeyler yaparak FiveM oynayabilir miyim kasmadan?
Ek bilgi eğer "pure mode 1 & pureLevel 1" olan sunucularda oynayacaksan grafik paketleri ile FPS değerlerini güzel seviyelere kadar çıkarabilirsin.

RDR 2 açar mı? Internette 40 50 FPS oynayan varda.
Bende de 1050 2 gb var masaüstü. Grafikleri çok düşürür çözünürlük de düşürürseniz evet belli bir akıcılık sağlanıyor ama görüntü çok bozulduğu için oynanabilirliği kalmıyor. Tabii ki şansınızı deneyin ama ben oynayamayıp silmiştim.

Bendeki 4 GB hocam

Ek bilgi eğer "Pure mode 1 & purelevel 1" olan sunucularda oynayacaksan grafik paketleri ile FPS değerlerini güzel seviyelere kadar çıkarabilirsin.

Hocam dediklerinizi maalesef anlamadim ama yüklediğim zaman bakarim dediklerinize.

Hocam dediklerinizi maalesef anlamadim ama yüklediğim zaman bakarim dediklerinize.
Sunucular olası önlemler için shader paketlerini vesaire devre dışı bırakmak için sunucularını başlattıkları config dosyasına "sv_pureLevel 1 veya 2" ibaresini eklerler bu sayede kullanıcıların sunucuya girdiklerinde pvp avantajı, fps avantajı sağlayan grafik paketlerini kullanmalarına izin verirler veya vermezler. Sana basitçe demek istediğim eğer oynayacağın sunucu grafik paketlerine izin veriyorsa grafik paketi kullanabilir ve FPS değerlerini önemli ölçüde arttırabilirsin.

Tamam bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…