GTX 1050 sistem ile Rematch oynanır mı?

KayJs

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Değerli forum sakinleri benim sistemim GTX 1050, işlemcim ise i5 10. nesil işlemcimde sıkıntı yok fakat Rematch GTX 1060 istiyor. Benim bu oyunu GTX 1050 ile oynamam mümkün mü?

Merhaba. Değerli forum sakinleri benim sistemim GTX 1050, işlemcim ise i5 10. nesil işlemcimde sıkıntı yok fakat Rematch GTX 1060 istiyor. Benim bu oyunu GTX 1050 ile oynamam mümkün mü?

Çok bir şey demek mümkün değil ama ekran kartınızda bayağı geride kalmış yükseltmeniz iyi olacaktır biraz kassada oynarsınız.

Ben GTX 1060 ile Rematch'i stabil oynamakta zorlandım. Takılmaları ya da düşük FPS'leri görmezden gelebilirseniz oynayabilirsiniz.

Ben GTX 1060 ile Rematch'i stabil oynamakta zorlandım. Takılmaları ya da düşük FPS'leri görmezden gelebilirseniz oynayabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1050 ti ile rahat oynuyor adam senin bilgisayarda sorun var

Herkese teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için.

Bir de benimki GTX 1050 nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…