Emre20 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.580 Çözümler 6 30 Ağustos 2024 #11 Carl CJ Johnson dedi: i5 demiş hocam diğer donanımlara göre tahmin yapacak olursak 4.nesildir muhtemelen. Minecraft'ı rahat rahat açar. Genişletmek için tıkla... Biliyorum zaten meraktan sordum 1.nesil i3 olsa bile açar
Carl CJ Johnson dedi: i5 demiş hocam diğer donanımlara göre tahmin yapacak olursak 4.nesildir muhtemelen. Minecraft'ı rahat rahat açar. Genişletmek için tıkla... Biliyorum zaten meraktan sordum 1.nesil i3 olsa bile açar
C Cemal esen Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #12 Emre20 dedi: İşlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam i5 diye biliyordum ayarlara girdim i7 gösteriyor. Xhaka dedi: Ekran kartsız 4 GB RAM i5 9420 işlemci ile 30-40 FPS alıyorum düşük ayarlarda siz düşünün sisteminizi. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam yükledim yağmur yağınca biraz kasıyor o kadar iyi oynatıyor yani.
Emre20 dedi: İşlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam i5 diye biliyordum ayarlara girdim i7 gösteriyor. Xhaka dedi: Ekran kartsız 4 GB RAM i5 9420 işlemci ile 30-40 FPS alıyorum düşük ayarlarda siz düşünün sisteminizi. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam yükledim yağmur yağınca biraz kasıyor o kadar iyi oynatıyor yani.