GTX 1050 Sistem Oyun Performansı Nasıldır?

PolatKaptan06

Hectopat
Selamlar.
  • İşlemcim Intel Core i7-3770k
  • RAM 8 GB
  • 3.40 GHz
  • Ekran kartı MSI 1050 2 GB Gaming X Çift Fanlı
Alsam oyunlarda sıkıntı yaratır mı, açmama durumu filan?
GTA 5'de, CSGO, PUBG, Fortnite gibi oyunlarda.

Ekran kartı fiyatları düşer mi?

Bahsi geçen oyunlarda sıkıntı yaşamazsınız. Son ayarlarda olup olmayacağını bilmiyorum ama sizi üzmeden oynatır. Sistemi sıfırdan topluyorsanız daha güncel parçalar almanızı tavsiye ederim. Sadece ekran kartı alıyorsanız bütçe belirtmeniz halinde daha uygun kartlar önerilebilir.

fiyatlar çıkıcak yakın zamanda onun dışında 1050 önermem okadarda iyi değil eğer çinden 2. el alabilirim dersen gtx 960 öneririm ben siparişimi verdim haftaya geliyor 2. kez aldım sıkıntı olmuyor

Eğer elinizde değilse bir kere uzak durun. O fiyatlara yakın RX 570 bulunabiliyor. Eğer elinizde varsa veya ucuza alacaksanız, 1080p'de tüm oyunları rahatça oynarsınız da... Vadesi dolmak üzere. Şuan alınmaz artık 2 GB VRAM yetmiyor.

Yazdigin oyunlari oynarsin sorunsuz fakat gunumuzde 1050 yetersiz oldugunu dusunuyorum i5 4570 1050Ti 8gb ram ile guncel oyunlarda zorlanmaya basladim Apex Legends mesela 1080p dusuk grafiklerde drop felan yiyorum fps 40 lara dusuyor felan yeni cikan heat,atlas gibi oyunlardada cok akici oynatacagini sanmiyorum demek istedigim su rx570 assagisi almani onermem kolay gelsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video kafanda bir şeyler canlandırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…