GTX 1050 sistem RUST'ta FPS düşmesi

redbelt

Kilopat
Katılım
10 Haziran 2018
Mesajlar
118
Çözümler
2
Öncelikle merhaba, yaşadığım sorunu size anlatmaya çalışayım kısaca, Rust'a 08.07.2018 tarihinde gelen bir güncelleme sonrası oyunda sürekli olarak (5-10 saniyede bir ana menüde dahi) FPS dropları yaşıyorum. MSI Afterburner ile oyun içi değerleri izlediğimde GPU Frekansı ne zaman FPS Dropu yaşasam 3 kat düşüşe uğruyor ve FPS 0.1-1'e düşüyor. Güncelleme öncesi bir problem yoktu, çok akıcı bir şekilde oynayabiliyordum ultra ayarlarda.
  • GTX 1050 2GB
  • G2010 @2.8GHz
  • 16 GB RAM
(Başka oyunlarda yaşamıyorum frekans düşüklülüğü.)
 

Dosya Ekleri

  • Benchmark.txt
    363 bayt · Görüntüleme: 145
Son düzenleyen: Moderatör:
Başka oyunlarda yaşamıyorsanız. Oyun yapımcılarına sorununuzu detayları bir şekilde forumlarında iletin.
Help Me - Forum

Zaten yeni gelen güncellemenin altında aynı sizin gibi FPS düşmesi yaratan bellek sızıntı sorunu yaşandığını belirten birkaç yorum var.
Rust :: The Team Update

Kısacası bu sorun oyundan kaynaklanıyor. Sizden değil.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı