GTX 1050 sistemde Cyberpunk 2077: Phantom Liberty mi GTA: Trilogy mi?

594046

Centipat
Ekran kartı
Zotac GTX 1050
İşlemci
İ5 4570
Merhaba sizce hangisini almalıyım? Cyberpunk 2077'yi 1920x1080'de en düşükte 20 fps oynayabiliyorum. Phantom Liberty'de daha az alırım sanırım fakat çözünürlük düşürüp her türlü oynayabilirim sanırım. Şimdi siz az fps 550 TL'ye Phantom Liberty'mi tercih edersiniz yoksa Rockstar Games'te satılan GTA: Trilogy'imi tercih edersiniz? Arada kaldım hangisi?

Satın alacaksanız ikisini de tavsiye etmem. Sisteminizin kaldıracağı bir sürü oyun alınır o oyunların parasına.
Hocam lütfen böyle şeyler yazmayın bu PC'de RDR2 bitirdim. Alışığım diyebilirim.

Birini seç işte.

Hocam lütfen böyle şeyler yazmayın bu PC'de RDR2 bitirdim. Alışığım diyebilirim.

Birini seç işte.
Dostum ikisi arasında tabiiki de senin sisteminle Triology oynamak daha zevkli olacaktır ama bana kalırsa ona o kadar para vermeye değmez. Senin yerinde olsam korsana yönelirdim.

Birini seç işte.

Kaç FPS ile oynadınız hocam int cafe de 1050 Ti ile bile RDR oynayamamıştım.

O sistemle oyuna para vereceğine korsan indirip yeni PC için para biriktir. Zaten ikisini de düzgün oynatmaz.

Cyberpunk 2077 20 FPS oynanmaz bana kalırsa. Özellikle ışıkların yoğun olduğu bölgelerde o ağırlık çok göz yoruyor. GTA The Trilogy de fiyatını hiç hak etmeyen bir oyun, bana kalırsa korsan oynamak daha mantıklı. Eğer sistem gereksinimleri göz önünde bulundurmazsak Cyberpunk'ı seçerim ama @Pweck 'e dediklerinde katılıyorum. İki oyunu da oynamış biri olarak söylüyorum Cyberpunk hem 2060 hem de 1060 ekran kartıyla oynadım. 1060'ta bile gerçekten oynaması keyif vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…