GTX 1050 sisteme 144 Hz monitör alınır mı?

Ben de böyle bir konu açmıştım 4-5 ay önce. Arkadaşlar sistem yükselteceksen 144Hz al demişlerdi. Ancak fiyat biraz fazla gibiydi. Ben de 75Hz alma amacıyla gittim mağazaya. Sonra 400-500TL gibi bir fiyat farkı ödeyerek 144Hz almaya karar verdim. Monitörü aldım ve pişman olmadım. Aldıktan 2 ay sonra da yeni bir sistem toplamaya karar verdim. Eğer ki 75Hz almış olsaydım yeni sistem toplarken 144Hz bir monitör alma gereği duyacaktım. O da ekstra masraf.

Uzun lafın kısası 144Hz ileriye dönük olacaktır. Alıp 75Hz'de de kullanabilirsiniz. İleride bir yükseltmeye gerek duyarsanız 75Hz bir monitör size yetmeyebilir.

Teşekkürler suan ki monitörum kötü olduğu için dediğim gibi ileriye yönelik öncelikle monitör olmak istiyorum 144 Hz monitörle 1050 nin olumsuz durumları olurmu asıl kafama takılan.Suan 75 Hz monitör alırsam 4 ay sonra ekran kartı değiştirdiğimde tkr 144 Hz alıp parayı çöpe mi atmamız gerekiyor.Genelde böyle tavsiye olunuyor.

Bende RX570 4GB var, monitör 144Hz. Pişman değilim iyi ki de almışım diyorum. Al 144Hz monitör hem gönlün hem kafan rahat olsun. En azından kafanda '' Ulan keşke 144Hz alsaydım.'' diye bir düşünce dolaşmamış olur. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı