GTX 1050 Sisteme 400w PSU yeterli mi?

reack

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. GTX 1050 Ti'nin yanına Asus prime B250M anakart + Intel G4600 işlemci ve 8GB DDR4 RAM almayı planlıyorum. Fakat yurt dışından hediye vasıtasıyla ilk ekran kartı ulaşınca, birde uzun zamandır yüksek grafikte oynayabilme hayalinin verdiği heyecanla cahil hevesi gibi bir koşu Zalman marka 400w PSU aldım. Asıl sorum 400watt, almayı planladığım sistem için yeterli midir?
Ekran kartımın tam modeli:
EVGA GeForce GTX 1050 Ti FTW var kendi haliyle overclocklu bir şekilde geliyor kartın kendisi 300w istiyor burda aklımda soru işareti oluşuyor.
2. soru olarak; 300 watt'dan fazla güç emicek şekilde gelmiş mi oluyor?

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sisteme kaliteli bir 400w-500w yeterli olacaktır. Zalman iyi bir markadır. O yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum. Güvenle kullanabilirsiniz. Ayrıca o son dediğiniz olayı anlamadım. Hiç bir ekran kartı 300w çekmez. Öyle olsaydı herkes 600w'dan aşağı PSU almazdı. (Tabi ileride parçalarda ufak değişiklikler bile PSU'yu düşündürecektir. Değiştirme olasılığınız varsa 600w Zalman PSU alabilirsiniz.)

Edit: Yok yok siz onu değiştirin ve en az 450w 80+ bir PSU alın. :)(y)

Son düzenleme:
300W önerilen PSU gücünü kast ediyor. PSU'nun sağladığı güç değerlerini paylaşırsan yardımcı olabilirim. PSU üzerindeki etiketin fotoğrafını yada PSU'nun tam model adını paylaşırsan tahmini bir cevap verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı