Samet35 Kilopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 64 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mayıs 2018 #11 Sercan1096 dedi: Bütçeniz ne tam olarak? Sistemin geri kalanına bir zarar gelip gelmediğini kontrol ettiniz mi? Sipariş verdiğiniz PSU'yu iptal ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Everest marka 460W PSU aldım.Akşama doğru donanımlarla kontrol edicem.
Sercan1096 dedi: Bütçeniz ne tam olarak? Sistemin geri kalanına bir zarar gelip gelmediğini kontrol ettiniz mi? Sipariş verdiğiniz PSU'yu iptal ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Everest marka 460W PSU aldım.Akşama doğru donanımlarla kontrol edicem.
Samet35 Kilopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 64 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mayıs 2018 #12 AYSİO dedi: Cooler Master markasıyla Everest markasını yanyana bile koymak hatadır. Cooler Master çok daha kaliteli, Everest'e güven olmaz. FSP'nin 160₺ civarında 500W PSU'ları var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
AYSİO dedi: Cooler Master markasıyla Everest markasını yanyana bile koymak hatadır. Cooler Master çok daha kaliteli, Everest'e güven olmaz. FSP'nin 160₺ civarında 500W PSU'ları var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 12 Mayıs 2018 #13 Bence o PSU ile sistemi kontrol edip iade edin. ''FlashBang'ten'' C4 patlayıcıya geçmek gibi bir şey bu.
Bence o PSU ile sistemi kontrol edip iade edin. ''FlashBang'ten'' C4 patlayıcıya geçmek gibi bir şey bu.
Samet35 Kilopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 64 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mayıs 2018 #14 Sercan1096 dedi: Bence o PSU ile sistemi kontrol edip iade edin. ''FlashBang'ten'' C4 patlayıcıya geçmek gibi bir şey bu. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi dikkate aldım gerekeni yapacağım teşekkürler.
Sercan1096 dedi: Bence o PSU ile sistemi kontrol edip iade edin. ''FlashBang'ten'' C4 patlayıcıya geçmek gibi bir şey bu. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi dikkate aldım gerekeni yapacağım teşekkürler.