GTX 1060 mediumda 37 FPS almış deniyor ya aslında patchsiz bir versiyonu ve kopya korumalı diye biliyorum bunlar performansı düşüren etmenler bence optimize edildikten sonra 40 FPS verecektir en az Low-medium'da çünkü 8. nesil oyunu.
Verilen sistem gerekliliklerine bakınca 1050 Ti ve 12 GB RAM orta, 1080P ayarlarda 60 vermeli, aşırı ince bir ayar ekranı var oyunun,tom hardware in yayınladığı testi boş verin. CDPR güvenilir bir firma adına leke sürdürmek istemeyecektir, ciddi downgrade e hazır olun.
Verilen sistem gerekliliklerine bakınca 1050 Ti ve 12 GB RAM orta, 1080P ayarlarda 60 vermeli, aşırı ince bir ayar ekranı var oyunun,tom hardware in yayınladığı testi boş verin. CDPR güvenilir bir firma adına leke sürdürmek istemeyecektir, ciddi downgrade e hazır olun.
Hocam 3080 ile 1080P ultra ayarlarda 70-75 FPS alınıyormuş şu anda. Tom Hardware'e bakmadım zaten. Ancak dediğim gibi optimizasyon güncellemesi gelmezse durum sıkıntı şu anlık.
Hocam 3080 ile 1080P Ultra ayarlarda 70-75 FPS alınıyormuş şu anda. Tom Hardware'e bakmadım zaten. Ancak dediğim gibi optimizasyon güncellemesi gelmezse durum sıkıntı şu anlık.