GTX 1050 "The Standard NVIDIA graphics driver isn't compatible with this version of Windows." Hatası

Makaleler
5
Yer
Sancaktepe/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçı

İdare etmek için geçtiğimiz aylarda aldığım ekran kartı aldığım günden beri Nvidia sitesinden indirilen dosya ile güncelleme yapmaya çalıştığımda başarısız oluyor.

Şu an yüklü olan sürüm Windows ile otomatik gelen güncelleme. Sürüm ise 417.71 şu an yüklü olan.

Aldığım günden beri sebebi bilinmez güncellemesi başarısız oluyor.
Yazılımsal bir sorun var ama ne yaptıysam çözüm bulamadım.

Bu durumla karşılaşan ve çözüme ulaşan varsa desteklerini bekliyorum.

Elle indiriyorsanız 64-32 bit uyumuna da dikkat edin.

@Recep Baltaş

Sorunu çözdüm.

Geforce experience dahi yüklenirken hata veriyordu. Yeni sürüm geldiğini görünce yükledim sorunsuz bir şekilde. Geforce experience üzerinden yüklemeyi başardım sonunda.

Windows üzerinden güncellemeler arasında güncellemesi yapılmıştı. Ancak konuyu açarken dediğim gibi güncel sürücüyü yüklerken hata oluşturuyordu. Sürücüyü kaldırsam dahi yapamıyordum.

Nvidia sitesinden indirilen güncelleme dosyasının bozuk indiğinden şüpheleniyorum son sürüm için.

Ayrıca @Recep Baltaş bir sorun mu desem durum mu desem bilemiyorum.
Anakart Q code üzerinde AA görüyorum. Konusunu dahi açmıştım ama geri dönüş olmadı. Size facebook üzerinden yazmıştım geri dönüş olmayınca forumda. Link olarak ben bırakayım yine aşağıya.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/asus-crosshair-vi-hero-q-code-aa-hatasi.673200/

Ekran kartı, SDD takviyesi sonrası temiz kurulum ve bios güncelleme sonrası AA görmeye başladım Q code olarak. Önceden 24 görünüyordu.
24 ve AA için kesin bir kaynak bulamıyorum çözümlemek için.
Bu konuda da yardımcı olabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…