HavucluDavsan
Hectopat
Daha fazla
Elimde bulunan Elsa GTX 1050 Ti'ı satmak istiyorum.
Fiyat değişiklik gösterebileceği için fiyatını haftada bir yazacağım.
Ürün yaklaşık 18 aylıktır. Faturası ve garantisi bulunmaktadır. Aydın içindekilere elden teslim yapabilirim. Online satışa pek güvenmiyorum. Alıcının ekran kartına zarar verip iade istemesi riskini almayı pek istemiyorum.
Hazır sistemin içinden gelen ekran kartıdır.
Saçma sapan OC, UV yapılmamıştır (Zaten yapmayı bilmiyorum
). Mining de yapılmamıştır.
Satmayı isteme nedenim de ekran kartı yükseltmesi yapmayı istememdir.
Pazarlık payı vardır. İstediğiniz testi yapabilirsiniz. Ürün şu an sistemde takılıdır. Online olarak söylediğiniz testi yapabilirim. Ürüne alındığından beri garantisini bozmamak için bakım yapılmamıştır.
İyi günler.
1700 TL son fiyat.
Discord: Tower battles fan#0336
Arkadaşlar kart satılmadığı için
1800'e düşürüyorum ücreti. Hala pazarlık payı vardır.
FurMark testlerini, kartın fotoğraflarını bırakıyorum. Satın alırsanız iade kabul etme imkanım olmadığını kabul etmiş olursunuz. Kargoda (Online Satışta) zarar görme ihtimaline karşın kargoyu açarken videoya alın. Kartı kargoya verirken sağlam olduğunu kanıtlamak için videoya alacağım
Arkadaşlar alıcı bulunmuştur
Fiyat değişiklik gösterebileceği için fiyatını haftada bir yazacağım.
Ürün yaklaşık 18 aylıktır. Faturası ve garantisi bulunmaktadır. Aydın içindekilere elden teslim yapabilirim. Online satışa pek güvenmiyorum. Alıcının ekran kartına zarar verip iade istemesi riskini almayı pek istemiyorum.
Hazır sistemin içinden gelen ekran kartıdır.
Saçma sapan OC, UV yapılmamıştır (Zaten yapmayı bilmiyorum
Satmayı isteme nedenim de ekran kartı yükseltmesi yapmayı istememdir.
Pazarlık payı vardır. İstediğiniz testi yapabilirsiniz. Ürün şu an sistemde takılıdır. Online olarak söylediğiniz testi yapabilirim. Ürüne alındığından beri garantisini bozmamak için bakım yapılmamıştır.
İyi günler.
1700 TL son fiyat.
Discord: Tower battles fan#0336
Arkadaşlar kart satılmadığı için
FurMark testlerini, kartın fotoğraflarını bırakıyorum. Satın alırsanız iade kabul etme imkanım olmadığını kabul etmiş olursunuz. Kargoda (Online Satışta) zarar görme ihtimaline karşın kargoyu açarken videoya alın. Kartı kargoya verirken sağlam olduğunu kanıtlamak için videoya alacağım
Arkadaşlar alıcı bulunmuştur
şu anda alışveriş işlemini gerçekleştiriyoruz.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: