GTX 1050 Ti 4 GB mı? GTX 1060 3 GB mı?

oktexota

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok arada kaldım. GTX 1060 3 GB’lık versiyonu alınca bütçem tam sona dayanıyor. Daha fazla çıkamıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Saf performans olarak GTX 1060 3 GB çok daha iyidir. Fakat 1 GB VRAM avantajı ile GTX 1050Ti'da çok yakın olmasa da hatrı sayılır yakın bir performans sunuyor. İhtiyaçlarınıza göre ve bütçenizi hangisi zorlamıyorsa, onu alın derim... Yalnız bulabilirseniz RX 580 4 GB veya RX 480 öneririm.

Son düzenleme:
1050 Ti yakın bir performans sunmuyor, 4 GB VRAM olmasının 3 GB 1060 modeline karşı FPS tarafında bir avantajı yok. 1060 3 GB saf performans olarak bariz daha iyi. İkisi arasından 1060 alınmalı. 3 GB VRAM ilerisi için sorun olabilir ama yapacak bir şey yok, 1060 6 GB modelini alabiliyorsan al. RX 480-580 4 GB modellerini uygun fiyata bulsaydın bunlar daha iyi tercih olurdu. Bu kartlarda aşırı pahalandı.

Gtx1060 ın 6 GB modeli ilerisi için daha iyi olur ama, bütçen önemli tabi.

Video belleğine çok da takılmayın zira 1050ti alıp 1080p veyahut daha üstü 2kda 1060ın verdiği performansı veremez önemli olan GPU nun kuvveti, Ram önemli değil, her türlü 1060 alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…