GTX 1050 Ti 4G'de Ray Tracing var mı?

GTX 1050 Ti 4G'de Ray Tracing var mı?
GTX kartlara Ray Tracing gelecek diye haberler oluyordu. Geldi mi tam bilmiyorum ama RTX kartların içinde hem Tensör hemde CUDA çekirdekleri var. Yani RTX kartlar çift çekirdekli olduğu için daha verimli çalışıyor. GTX kartlarda ise sadece CUDA çekirdeği var.

GTX kartlar tek çekirdekli olduğu için verimli çalışmaz çok zorlanır ama yazılımsal olarak bir şeyler değiştirip verimli çalıştırabilirler mi bilmiyorum.

GTX 1060 6GB ve üstü kartlara gelecek diye bir video buldum. Ama ne kadar verimli çalışır bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok. NVIDIA kartlarda Ray Tracing desteği GTX 1060 6 GB ile başlıyor.

Ray Tracing destekleyen oyunlarda ilgili ayarı açarsanız (tabii açabilir misiniz, bilmiyorum) muhtemelen oldukça kötü bir performansla karşılaşacaksınız.

Bu sanal RTX. Yani RTX moda yakın bir görüntü sunuyor size ancak gerçek bir RTX kart gibide değil.

RTX ekran kartı serilerinde mevcut. Onun dışında sanal olarak açılabilir ama GTX 1060'dan sonrası.

1050 artık bırak RTX'i oyunların normal halinde bile zorlanıyor 1660'dan 580'den aşağısı kurtarmaz artık hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…