GTX 1050 Ti ASUS ROG STRIX nasıldır?

Arkadaşlar dun GTX 1050 Ti aldim Ryzen 5 2600X ile kullanıyorum. The Crew ve CarX Drift Racing'da Max ayarlarda 60 FPS alıyorum ama karti o kadar cok kotuluyorlar ki soğudum resmen. Bu kadar kotu ve eski bir kart mı?
Hocam 2018'de aldığım bilgisayarımda 1050Ti vardı ki halen daha kullanıyorum o bilgisayarı. Maalesef kart artık eskidi ve performansı yeterli değil. Kaç TL'ye aldınız bu arada?

Neyse beyler parmaklariniza saglik ben kart la su anlik mutluyum malüm turkiye ekonamisi zaten okadar yüksek oyunlar da alamam iyi aksamlar

Hocam 2018'de aldığım bilgisayarımda 1050Ti vardı ki halen daha kullanıyorum o bilgisayarı. Maalesef kart artık eskidi ve performansı yeterli değil. Kaç TL'ye aldınız bu arada?
2000tl

Kk nasil performans aliyorsun

Mesela Battle field 1 veya benim oynadığım e-spor oyunları dışındaoyunlardan önceki mesajımda oynadığım oyunlar var zaten bir de öyle oyunlara bakalım iki kat FPS değil de maksimum 13 FPS fark var.

2000 TL vermiş 5 sayfadır neden hayatının kazığını yediklerini kabul etmiyorlar. 2000 TL, hem de 1050 Ti gibi karta.

RX 570, 580, 5500 XT, GTX 1060, 1650 zibilyon tane kart var bu bütçeye gelene kadar. En kötüsü bile 1050 Ti'ı gömüyor.

Neyse beyler parmaklariniza saglik ben kart la su anlik mutluyum malüm turkiye ekonamisi zaten okadar yüksek oyunlar da alamam iyi aksamlar

2000tl

Kk nasil performans aliyorsun
yüksek oyun değil, artık bedava oyunlar bile yüksek gereksinim istiyor

nerdeyse 10 yıllık kart ama... neyse

1050 Ti çoktan öldü, gömmeyi unuttular ne 2-3 senesi. Bırak pahalı kartları oraya bir 5500 XT, 1650 Super, 1660 falan taksan uzay çağına çıkmış gibi hissedersin.

Ama bak bu konu sana faydalı işte, 1050 Ti'a 2K veren insanlar varmış. Sen de direkt elindekini sat yapıştır aynı fiyata 2 kat güçlü kartı yaslan arkana.

Hocam zaten benim öyle bir düşüncem var RX 6600'e geçeceğim büyük ihtimal ama 1050 Ti bahsettiğiniz kadar kötü değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…