GTX 1050 Ti ASUS vs Gigabyte

sakkano

Hectopat
Daha fazla  
1-2 hafta içinde bir sistem toplamak istiyorum fakat ekran kartı konusunda karasız kaldım. Sistemin bütçe sistemi olmasını istediğim için fazla harcama yapamıyorum.
Benim sorum aşağıdaki 3 karttan hangisini almalıyım?

MSI GeForce GTX1050 GAMING 2G 2GB GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı

Gigabyte GTX1050 TI 4GB GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı

ASUS GeForce GTX1050 Ti GDDR5 OC 4GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı

Gigabyte 1050 Ti modeli ASUS'a göre 200 TL daha ucuz fakat tek fanı var ve mini versiyon gibi gözüküyor. Bu 3 seçenek arasında yapacağım en akıllıca seçim hangisi olur?
Oyunları ultra ve yüksek ayarlarda oynayayım diye bir takıntım yok sadece 50-60 FPS verebilen stabil bir kart istiyorum.

Yardımınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI'da "TI" ibaresi bulunmadığı için bakmanıza gerek yok. Gigabyte modeli sizi üzmeyecek bir ekranı kartı. Asus olanda 2 fan olması onu belki bir nebze daha iyi yapıyor. Ama zaten 1050Ti çok ısınan bir kart olmadığı için veya çok ağır işler yapmayacağınızı varsayarak Gigbyte'ın yeterli olacağını düşünüyorum. Ama bütçeniz varsa neden OverClocklu ve fanlı olan versiyonunu almayasınız ki?

Gigabaytı alman daha mantıklı olur ama benim Tavsiyem 150 TL Daha üzerine koyabilirsen 2 Fanlı modelini al arka plaketide ver Gayet güzel bende 2 gün önce aldım Oyunlarda hiç sıkıntım yok fakat sisteme ilk taktığımda görmedi başka ekran kartını taktım sonra Gİgabaytın ekran kartını taktım Düzeldi

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı