Y ylmz123 Femtopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #1 Technopat'ta yasaklı site kullanmak Merhaba. Please click the green human to continue - UserBenchmark Linki attığım sitede test yaptım. Ekran kartı için yüzde 32 bellow avarage diyor. Merak ettiğim her GTX 1050 Ti da yaklaşık aynı sonucu mu veriyor, yoksa ekran kartında mı bir sorun var? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2021
Merhaba. Please click the green human to continue - UserBenchmark Linki attığım sitede test yaptım. Ekran kartı için yüzde 32 bellow avarage diyor. Merak ettiğim her GTX 1050 Ti da yaklaşık aynı sonucu mu veriyor, yoksa ekran kartında mı bir sorun var?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 22 Şubat 2021 #2 Bu tarz sitelerin sonuçlarına göre değerlendirme yapılmaz. Yanlış bilgiler içeriyorlar. Bu sitelerin Technopat'ta da kullanılması yasak. Artı 1 Eksi
Bu tarz sitelerin sonuçlarına göre değerlendirme yapılmaz. Yanlış bilgiler içeriyorlar. Bu sitelerin Technopat'ta da kullanılması yasak.
seriouspotato Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #3 Technopat'ta yasaklı bir site bu fakat yine de sonuçların hatalı bilgi içeren bir site için bile fazla düşük olduğunu düşünüyorum. Artı 1 Eksi
Technopat'ta yasaklı bir site bu fakat yine de sonuçların hatalı bilgi içeren bir site için bile fazla düşük olduğunu düşünüyorum.
Onatygt Kilopat Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 997 Çözümler 4 Yer İstikbal göklerdedir! M.Kemal ATATÜRK Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2021 #4 PassMark ve Furmark testi paylaşırsanız daha doğru bir sonuç alabilirsiniz. Hem de karşılaştırma doğru olur. Artı 0 Eksi
PassMark ve Furmark testi paylaşırsanız daha doğru bir sonuç alabilirsiniz. Hem de karşılaştırma doğru olur.