O oken35 Decapat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #1 RAM 8 gb SSD veya HDD modeli Hdd Ekran kartı 1050 ti Anakart Gigabayt h110m s2 İşlemci İ5 7200 Selam. Eski bilgisayarim boşta duruyordu birkaç parçası eksikti aldım topladım ve açılmıyor BIOS pilini söküp taktım anakarti dışarı aldım gene tık yok hiç görüntü gelmiyor. Dosya Ekleri IMG_20221113_160047.jpg 147,8 KB · Görüntüleme: 45
Selam. Eski bilgisayarim boşta duruyordu birkaç parçası eksikti aldım topladım ve açılmıyor BIOS pilini söküp taktım anakarti dışarı aldım gene tık yok hiç görüntü gelmiyor.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.042 Çözümler 47 Yer Mersin 13 Kasım 2022 #2 Kabloyu ekran kartına mı yoksa anakarta mı taktınız? Artı 0 Eksi
KS KS O oken35 Decapat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #3 Emrecngz dedi: Kabloyu ekran kartına mı yoksa anakarta mı taktınız? Genişletmek için tıkla... Ekran kartına Artı 0 Eksi
Emrecngz dedi: Kabloyu ekran kartına mı yoksa anakarta mı taktınız? Genişletmek için tıkla... Ekran kartına
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 13 Kasım 2022 #4 Ekran kartını söküp görüntüyü anakart soketinden almayı deneyebiliri misiniz? Olmaz ise RAM soketini değiştirmeyi deneyiniz. Oda olmaz ise başka RAM ile deneyniz. Artı 0 Eksi
Ekran kartını söküp görüntüyü anakart soketinden almayı deneyebiliri misiniz? Olmaz ise RAM soketini değiştirmeyi deneyiniz. Oda olmaz ise başka RAM ile deneyniz.
KS KS O oken35 Decapat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #5 Bahacprz dedi: Ekran kartını söküp görüntüyü anakart soketinden almayı deneyebiliri misiniz? Olmaz ise RAM soketini değiştirmeyi deneyiniz. Oda olmaz ise başka RAM ile deneyniz. Genişletmek için tıkla... Anakartta sadece VGA girişi var ve VGA kablom yok Ram işini denedim öteki PC dekini taktım açılmadı gene. oken35 dedi: Anakartta sadece VGA girişi var ve VGA kablom yok Ram işini denedim öteki PC dekini taktım açılmadı gene. Genişletmek için tıkla... Power düğmesine basınca mouse ile klavyenin ışıkları da yanmıyor. oken35 dedi: Anakartta sadece VGA girişi var ve VGA kablom yok Ram işini denedim öteki PC dekini taktım açılmadı gene. Power düğmesine basınca mouse ile klavyenin ışıkları da yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Diğer PC deki ekran kartı ni buraya taktım çalışmadı, burdaki ekran kartını diğer PC ye taktım çalıştı sanırım sokette sıkıntı var ? Son düzenleme: 13 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
Bahacprz dedi: Ekran kartını söküp görüntüyü anakart soketinden almayı deneyebiliri misiniz? Olmaz ise RAM soketini değiştirmeyi deneyiniz. Oda olmaz ise başka RAM ile deneyniz. Genişletmek için tıkla... Anakartta sadece VGA girişi var ve VGA kablom yok Ram işini denedim öteki PC dekini taktım açılmadı gene. oken35 dedi: Anakartta sadece VGA girişi var ve VGA kablom yok Ram işini denedim öteki PC dekini taktım açılmadı gene. Genişletmek için tıkla... Power düğmesine basınca mouse ile klavyenin ışıkları da yanmıyor. oken35 dedi: Anakartta sadece VGA girişi var ve VGA kablom yok Ram işini denedim öteki PC dekini taktım açılmadı gene. Power düğmesine basınca mouse ile klavyenin ışıkları da yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Diğer PC deki ekran kartı ni buraya taktım çalışmadı, burdaki ekran kartını diğer PC ye taktım çalıştı sanırım sokette sıkıntı var ?