GTX 1050 Ti bu devirde alınır mı?

Bütçe
2000

SilverSuyooTR

Femtopat
Daha fazla  
İşlemci: i5-2320'dir.
Bellek: 4+2 = 6 GB'dır.

Gtx 1050 Ti Ekran Kartı alınır mı bu fiyata.
Ben RX 460'da almayı düşündüm fakat sonra biraz daha koyup bunu alayım dedim ama sizce bu fiyata değer mi?

Aynı fiyata GTX 1060 6GB bulunabiliyor. Kat kat güçlü bir GPU.

Hocam RX 5XX serisi ve RX 4XX serisi anakart seçiyor. Anakartınız büyük ihtimalle H61 ve H61'lerde çalışan çok az gördüm. Çalışanlar da BIOS Update ile çalışıyor. H61'de BIOS Update imkansıza yakın.

Aynı fiyata GTX 1060 6 GB bulunabiliyor. Kat kat güçlü bir GPU.

Benim işlemciyi göz önüne alarak bakıyorum da konu başlığında yanlış belirtmişim galiba.

O zaman illaki NVIDIA almam lazım

Hocam benim de anakartım H61 ve Rx 580 kullanıyorum. Sorun olmuyor.

Benim işlemciyi göz önüne alarak bakıyorum da konu başlığında yanlış belirtmişim galiba.
İşlemciyi i7 2600 yaparsanız RAM'leri 8+8 yaparsanız çok büyük bir sistem olmaz ama çoğu oyunu bir şekilde açan bir sisteminiz olur.

O zaman illaki NVIDIA almam lazım
İşlemciyi ileride yükseltemez misiniz? Güçlü bir kart alın gücünü düşürerek kullanırsınız.

İşlemciyi i7 2600 yaparsanız RAM'leri 8+8 yaparsanız çok büyük bir sistem olmaz ama çoğu oyunu bir şekilde açan bir sisteminiz olur.

Kafamda sıra sıra belirlemiştim haliyle bütçem belli yavaş yavaş sistemi kurmayı planlıyorum bu 2000'in içinde kendi harçlığımda kalsın istiyorum ama tabii maalesef imkansız.

İşlemciyi ileride yükseltemez misiniz? Güçlü bir kart alın gücünü düşürerek kullanırsınız.

Aynen benim kafamdaki de buydu hani işlemcimi fazla zorlamasın ama yeni bir işlemciye geçene kadar ortalama bir performans versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…