Kont Unerlich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Yer Belgeler Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #11 boldy dedi: PC'ye zarar gelmez de mi zor bir şeye benziyor. Genişletmek için tıkla... Değer verirken dikkatli olun zarar gelmez ama mavi ekran verebilir fazla verirseniz.
boldy dedi: PC'ye zarar gelmez de mi zor bir şeye benziyor. Genişletmek için tıkla... Değer verirken dikkatli olun zarar gelmez ama mavi ekran verebilir fazla verirseniz.
B boldy Centipat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 150 22 Ekim 2020 #12 Fernando Muslera dedi: HP laptoplarında normal galiba. Bende Fortnite oynuyorum ve 95 dereceleri görüyorum. Genişletmek için tıkla... Senin laptop markası ne.
Fernando Muslera dedi: HP laptoplarında normal galiba. Bende Fortnite oynuyorum ve 95 dereceleri görüyorum. Genişletmek için tıkla... Senin laptop markası ne.
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #13 boldy dedi: Senin laptop markası ne. Genişletmek için tıkla... Tam modelini bilmiyorum ama HP.
B boldy Centipat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 150 22 Ekim 2020 #14 Fernando Muslera dedi: Tam modelini bilmiyorum ama HP. Genişletmek için tıkla... İçinde ne var yanmasından veya kullanım ömrünün azalmasından korkmuyor musun.
Fernando Muslera dedi: Tam modelini bilmiyorum ama HP. Genişletmek için tıkla... İçinde ne var yanmasından veya kullanım ömrünün azalmasından korkmuyor musun.
Aiwendill Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 678 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #15 Undervolt yapmanı tavsiye etmem. Temizlenip termal macun sürülebilir.