GTX 1050 Ti CS:GO Düşük Performans

Mertercndirli

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim şu şekilde:
  • Nvidia Geforce GTX 1050Ti 4 GB Ekran Kartı
  • 8 GB RAM
  • Intel Pentium G4400 İşlemci
Bu sistem ile PUBG, GTA 5 yüksek ayarda oynarken CS:GO oynayamıyorum, FPS 100'ü geçmiyor. Düşüğe alıyorum aynı, yükseğe alıyorum aynı, akıcılık yok. Daha fazla performans almam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO işlemci bazlı bir oyun. Ekran kartınız ne kadar güzel olursa olsun böyle bir işlemciyle CS:GO'yu yüksek performansta oynayamazsınız. Tavsiyem işlemci değiştirmeniz.

Böyle bir işlemciyle oyunu rahat oynamanız gerekiyor farklı bir sorun var.
Evet Galiba

CS:GO işlemci bazlı bir oyun. Ekran kartınız ne kadar güzel olursa olsun böyle bir işlemciyle CS:GO'yu yüksek performansta oynayamazsınız. Tavsiyem işlemci değiştirmeniz.
Bütçem yetmediği için ryzen 3 alamadım

Konsola fps_max 0 kodunu yazmanı tavsiye ederim ne olur ne olmaz.
Denedim etkisi yok.

Aynı sistemle yapılan testlerde de FPS 60'a kadar düşebiliyor, işlemci zorlanıyor CS:GO oynarken.
FPS'i arttırmak için Steam'de bulunan CPUCores programını deneyebilirsiniz. İşinize yaramazsa iade edersiniz.
Program ücretli genede teşekkür ederim

Ben de aynı kart var. İşlemcim Ryzen 5 1600. Bendede sorun FPS in droplanması. Yani 290 alırken birden 250 olması. 180 olması vs. FPS im fıldır fıldır yani. Bunun nedenini arastırıyım derken oyun içi değerlere baktım. Ekran kartı %60-70 kullanılırken işlemci %80-90 civarında kullanılıyor. Normalde PUBG de falan işlemcim %30-40 hadi o oyun sorunlu diyelim GTA 5 te işlemci kullanımım % 20-30 civarı. Bence sorun işlemci olabilir. Çünkü işlemci bu oyun için önemli olduğunu düşünüyorum. Tabii ki bunlar benim gözlemlerim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı