GTX 1050 Ti CS:GO Sabit 60FPS Sorunu

Makaleler
3
Yer
Jailor's Room
Daha fazla  
Öncelikle sistemim CS:GO için gayet yeterli. Oyun içi fps_max kodu 999 olarak ayarlı. Vertical Sync açık değil. Fakat nedense 60 FPS'den çıkmıyor. Ekran kartım ASUS ROG STRIX GTX1050Ti, işlemcim AMD A10-7890K 4.10GHz ve RAM'im ise 8GB 2133MHz'de çalışıyor. Rahat 60FPS'den üstünü vermeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sistemim CS:GO için gayet yeterli. Oyun içi fps_max kodu 999 olarak ayarlı. Vertical Sync açık değil. Fakat nedense 60 FPS'den çıkmıyor. Ekran kartım ASUS ROG STRIX GTX1050Ti, işlemcim AMD A10-7890K 4.10GHz ve RAM'im ise 8GB 2133MHz'de çalışıyor. Rahat 60FPS'den üstünü vermeli.
Dikey senkronize açık ise kapatınız.

Son düzenleme:
Sevgili forumdaşım zilyoner,
Bugün konu olan sorunu yaşadım ve forumları dolaşmaya başladım. Burayı okuduğumda sorunu çözdüğünü gördüm ki adına çok sevindim ama senden gayet mantıklı bir sebeple çözümü açıklaman istenirken ısrarla çözümü paylaşmadığını gördüm ki başka bir arkadaşımız da sonrasında olağanca naifliğiyle senden çözümü anlatmanı rica etmiş. Ben de konuyu maalesef hortlatıyorum, kusura bakmayın.

Sevgili zilyoner. Sen benim bu foruma üye olma sebebimsin çünkü bu tutumun benim canımı oldukça sıktı, üşenmedim forum kurallarına da bir göz gezdirdim ve beşinci maddeyi olduğu gibi buraya yapıştırıyorum...
''Sorununuz çözüldüğünde bunu nasıl çözdüğünüzü yazın. Böylece başkaları aynı konuyu hortlatmaz ve forum forum dolaşmak zorunda kalmaz. "Çözüldü" yazıp çözümü yazmamak ceza nedenidir. Çözümü yazmamak hesabınızın tamamen silinmesine neden olabilir! Technopat Sosyal'de bencil insanlara yer yok, bilgiyi paylaşacaksınız.''

İyi forumlar...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı