GTX 1050 Ti Cyberpunk 2077 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
İşlemci konusundan biraz kazanıyorsunuz ama ekran kartı için sorun olabilir, "Düşük - Orta" ayarlarda rahatlıkla oynayabileceğinizi düşünüyorum.

Çıkışta düşük, ilerleyen zamanlarda orta ayarlarda 60+ fps ile oynayabileceğinizi düşünüyorum. Kaldırmama gibi bir ihtimali yok.

Herkesin bahsettiği o benchmark testleri birazcık yalan gibi. GTX 1060 ile 38 FPS nedir ya.

Orta ayarlarda şu anlık en fazla 20FPS alırsınız. Düşük ayarlarda 35FPS civarı alabilirsiniz.

Ayrıca oyunu 5400RPM HDD'ye kurmayın.

Başka şansım yok. SSD'de sistem ve okul için kullandığım programlar var. HDD çok sorun çıkartır mı?

Tom's Hardware benchmark testlerine bakarak analiz yapmayın, o testlerde kopya koruması vardı bu yüzden FPS'ler öyle. Düşük ayarlarda oynarsınız.

Çıkışta düşük, ilerleyen zamanlarda orta ayarlarda 60+ fps ile oynayabileceğinizi düşünüyorum. Kaldırmama gibi bir ihtimali yok.

Anlaşılan bir süre bekleyip ortamı inceleyeceğim. Cevaplar için teşekkürler.

CDPR'a yükleniyorsunuz da adamlar 9 versiyonunu yapıyorlar oyunun. İlla bazıları böyle arka planda kalacak. Rockstar PC'ye 1-1.5 yıl sonra getiriyor oyunları yine leş gibi optimizasyon. Bu adamlar en azından aynı anda çıkartmaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…