.MNTR. Hectopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2017 #1 Ben yeni ekran kartı aldım: gigabyte GTX 1050 Ti. Ama sistemime taktıktan sonra açınca siyah ekran çıkıyor. Ve ben monitörüm analog olduğu için şu dönştürücüyü kullanıyorum: Dark Display Port to Analog VGA Aktif Dönüştürücü Fiyatı NOT: Bu arada sistemim hazır bilgisayar Casper ama ben RAM ve güç kaynağını değiştirdim.
Ben yeni ekran kartı aldım: gigabyte GTX 1050 Ti. Ama sistemime taktıktan sonra açınca siyah ekran çıkıyor. Ve ben monitörüm analog olduğu için şu dönştürücüyü kullanıyorum: Dark Display Port to Analog VGA Aktif Dönüştürücü Fiyatı NOT: Bu arada sistemim hazır bilgisayar Casper ama ben RAM ve güç kaynağını değiştirdim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Şubat 2017 #2 Farklı dönüştürücü deneyin ya da TV falan varsa HDMI ile bağlayıp test edin.
.MNTR. Hectopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2017 #3 MF dedi: Farklı dönüştürücü deneyin ya da TV falan varsa HDMI ile bağlayıp test edin. Genişletmek için tıkla... Öncelikle merhaba, Sorun dönüştürücüdenmiş sanırım arızalıydı.Ve şuanda ekran kartımı kullanamıyorum lütfen bana bir dönüştürücü önerir misiniz?
MF dedi: Farklı dönüştürücü deneyin ya da TV falan varsa HDMI ile bağlayıp test edin. Genişletmek için tıkla... Öncelikle merhaba, Sorun dönüştürücüdenmiş sanırım arızalıydı.Ve şuanda ekran kartımı kullanamıyorum lütfen bana bir dönüştürücü önerir misiniz?