GTX 1050 Ti Düşük FPS Sorunu

Ebenyus

Hectopat
Yaklaşık 1 sene önce 4GB GTX 1050 Ti / AMD A8 7650K / 8GB HyperX Fury DDR3 2400MHz / MSI A68HM Gaming Sistem toplamıştım. Oyunlardan düşük FPS alıyorum. GTA V, PUBG gibi oyunlarda en fazla 45 FPS alıyorum. CS GO'da ise 45-70 arası FPS alıyorum. Sorun neyden kaynaklanıyor? (Windows 10 - 64bit - Driverler güncel.)

İşlemci darboğazından kaynaklandığını düşünüyorum fps düşüklüğünün.cs go da ben gtx 1050 ti i7 8700 ile 350 400 fps stabil alıyorum.

TEST VİDEO videodaki bağlantıdanda görebilceğiniz üzere darboğaz yapıyor ve ekran kartı kullanımını 60 ve 70 arasına çekiyor.1050 ye darboğaz yapan işlemci 1050 ti ile çok zor iyi geçinir diye düşünüyorum.

Evet darboğaz ilk alındığında sıkıntı çıkarır ama 1 sene gibi uzun Bi aradan sonra işlemci yüksek derecelerde aylarca çalışmış. Be daha da kötüye gitmiştir keşke geçen sene böyle bir bilgisayar almasaydın hem ddr 3 ü geçen sene nasıl topladınız doğrusu merak ediyorum. Bence ekran kartı hariç hepsini 2. El satın. Karlı çıkarsınız.

Geçmişte 1050ti & i5 7600k deneyimim olmuştu, belirttiğiniz oyunlarda ki FPS değerlerinin baya üstünü alıyordum. Örneğin CS:GO 1024x768 çözünürlükte 200-250 FPS altına düşmezdi. Sorununuzun sebebi net olmamakla birlikte işlemci odaklı olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı