GTX 1050 Ti Düşük FPS Sorunu

Alibzgln

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, sistemim şu şekilde:
  • İ7 2600 işlemci
  • MSI GTX 1050 Ti
  • DDR3 8 GB RAM
Yüksek ayarlarda 35 FPS alıyorum fakat stabil değil hep 25'e falan düşüyor çok donuyor oyun. Oyunu orta seviyeye getirdim 40 45 FPS alıyorum fakat yine 25-30 arasına düşüyor. Sorunun kaynağı ne olabilir acaba?

monitörüm phillips 17'' 75 HZ. te kullanıyorum.psu 350 watt hem yüksek fps alamıyorum. hem de orta ayarlara alsam bile fps bir anda 25 lere düşüyor.

sistemin aynısı bende de var 12 gb ram benimki ilk başta sabit 60 fps alıyordum son 1 aydır felan 40 30 fps arası alıyorum bende

Fakat şöyle bir şey var grafikleri ortaya alınca da aynı fps i alıyorum 2 3 fps artıyor ya da artmıyor ve sürekli 25 in oraya düşüyor ve oyun donuyor.

GTA optimizasyonu bu aralar sorunlu sanırsam. Son 2-3 aydır online modda en yüksek ayarlarda sabit 60 oynarken saçma bir şekilde 40-45 FPS değerlerine düşmeye başladı. Diğer oyunlarda sorun yoksa dert etmeyin.

bu değerler normal midir acaba?. ve oyun hdd ye kurulu,ssd alıp oraya kursam ani fps düşüşlerini engeller miyim ?. oyunu en alt ayarlara çektiğim zaman fps 35 36 arasında oluyor ve her zaman ani düşüşler oluyor 20 25 e kadar.en yüksekte de yukardaki resimler gibi oluyor. bunun nedeni hdd midir acaba ?

İşlemci soğutucunuz çok iyi galiba. Değerler normal gibi gözüküyor. Güç seçeneklerinden yüksek performansa alıp deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…