Yüksek ayarlarda 35 FPS alıyorum fakat stabil değil hep 25'e falan düşüyor çok donuyor oyun. Oyunu orta seviyeye getirdim 40 45 FPS alıyorum fakat yine 25-30 arasına düşüyor. Sorunun kaynağı ne olabilir acaba?
GTA optimizasyonu bu aralar sorunlu sanırsam. Son 2-3 aydır online modda en yüksek ayarlarda sabit 60 oynarken saçma bir şekilde 40-45 FPS değerlerine düşmeye başladı. Diğer oyunlarda sorun yoksa dert etmeyin.
bu değerler normal midir acaba?. ve oyun hdd ye kurulu,ssd alıp oraya kursam ani fps düşüşlerini engeller miyim ?. oyunu en alt ayarlara çektiğim zaman fps 35 36 arasında oluyor ve her zaman ani düşüşler oluyor 20 25 e kadar.en yüksekte de yukardaki resimler gibi oluyor. bunun nedeni hdd midir acaba ?
bu değerler normal midir acaba?. ve oyun hdd ye kurulu,ssd alıp oraya kursam ani fps düşüşlerini engeller miyim ?. oyunu en alt ayarlara çektiğim zaman fps 35 36 arasında oluyor ve her zaman ani düşüşler oluyor 20 25 e kadar.en yüksekte de yukardaki resimler gibi oluyor. bunun nedeni hdd midir acaba ?