GTX 1050 Ti düşük GPU kullanımı

yusufkaggan

Centipat
Arkadaşlar selamlar. Böyle bir sistem topladım. Oyunlarda GPU kullanımı %70 %50 falan oluyor. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar. Böyle bir sistem topladım. Oyunlarda GPU kullanımı %70 %50 falan oluyor. Ne yapmam gerek?

Eki Görüntüle 554445
Yüksek ihtimalle işlemci dar boğazı yaşıyorsun. İşlemciyi değiştirmen gerek. Ayarları yükselterek yükü GPU'ya verebilirsin. Daha sağlıklı yorum için oyun içi değerlerini Afterburner programı ile paylaşabilirsin.

Hangi oyunlarda?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
iyide burda üstatlar r3 2200g ve 1050ti ile oyun oynamışlar

Csgo işlemci bazlı bir oyundur csgoda zaten böyle olucak yani normal.

bütün oyunlarda böyle devam ediyor, yüksek grafikli oyunlarda bi nebze de olsa az oluyor.
csgo için ;Eki Görüntüle 555592
Anlık düşmelerde sıkıntının HDD ve RAM olduğunu düşünüyorum genelde fakat yüksek grafikli oyunlarda azalıyorsa bu sıkıntınız büyük ihtimal işlemci darboğazı yaşıyorsunuz. Arkadaşın attığı videoda r3 2200G OC yapılmış. Overclock yapmayı deneyebilirsiniz. Yükü GPU'ya vermek için ayarları arttırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…