GTX 1050 Ti düşük performans

Koray37

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim bu ancak Arma 3 yüksek ayarlarda kasmaz diye optimizasyon yapıyor kendi. Ama oyun içinde öyle olmuyor. İşin garibi ise en düşük ayara çekmeme rağmen oyunun kasması. 40-50 FPS alıyorum. Sadece Arma 3'te değil diğer oyunlarda da oluyor. Acaba anakart ve RAM'lerden mi kaynaklı bir sorun var? RAM'lerim DDR3. (2x4 GB 1333 MHz.) Anakartım Gigabyte H61M-D2H-USB3.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının sürücüsünden kaynaklı bir sıkıntı olabilir veya sistemin ısı değerlerinden kaynaklı bir sıkıntı olabilir.

Sistemin biraz eski, işlemcinin modeli nedir? Büyük ihtimal 1050 Ti fazla geliyordur işlemciye, ayrıca Arma 3 işlemciye fazla yüklenen bir oyun.

Kardeşim siz kuralları hiç okumadınız mı? Eğer sisteminde bir problem varsa bize sisteminin tüm özelliklerini yazmak zorundasın.

İşlemcin nedir arkadaşım bunları da belirtirsen iyi olur.

Üzgünüm başlığa yazmıştım ama değişmiş. İntel Core i5 3570k (3.4 GHz/3.7GHz)

Ne zamandır bu sorun mevcut?

Sıcaklık değerlerin ne durumda?

Oyunlar orijinal mi?

Hangi çözünürlükte oynuyorsun?

Sisteminde zararlı yazılım olmadığına emin misin, değilsen Malwarebytes Anti-Malware, AdwCleaner ve HitmanPro ile tarama yap.

Elindeki işlemci o karta yeter de artar bile. Tek bir sorun olmayabilir. Birçok sebebi vardır bu tür sorunların. Yazılımsal bir problem de olabilir, ısıdan kaynaklı bir problem bile olabilir. İlk tavsiyem sürücüyü kaldırıp temiz kurulum ile son sürücüyü yükle.

güç kaynağı 650 wolt bilgisayarı yeni yaptırdım 1 ay oldu sanırım ben anakart ve ramlerden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum oyunlar orjinal sıcaklık değerlerine max 70 65 sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…