SalihKaan Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #11 Burak Karabal dedi: PCI-e güç kablosu olur genellikle 6+2 pin şeklinde. Bakar mısın arkasını açıp veya PSU'ya nereden erişiyorsan. Genişletmek için tıkla... yani pek anlamıyorum ama kabloları söylebilirim nereye gittiklerini
Burak Karabal dedi: PCI-e güç kablosu olur genellikle 6+2 pin şeklinde. Bakar mısın arkasını açıp veya PSU'ya nereden erişiyorsan. Genişletmek için tıkla... yani pek anlamıyorum ama kabloları söylebilirim nereye gittiklerini
EkinBey Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 359 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #12 Tam anlamadım ekran kartının önünden geçen büyük kablo yok.
SalihKaan Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #13 EkinBey dedi: Tam anlamadım ekran kartının önünden geçen büyük kablo yok. Genişletmek için tıkla... nası yani bende anlamadım
EkinBey dedi: Tam anlamadım ekran kartının önünden geçen büyük kablo yok. Genişletmek için tıkla... nası yani bende anlamadım