GTX 1050 Ti Ekran çok sık şekilde dalgalanıyor

Zaharjas

Femtopat
Selamlar herkese. Oyun esnasında elektriğin aniden gelip gitmesiyle beraber ekran dalgalanmaya başladı (sanki çok hızlı şekilde açılıp kapanıyor gibi). Ekran parlaklığı %100'deyken çok şiddetli dalgalanıyor düşürdükçe daha az dalgalanıyor. %10 civarında dalgalanma kesiliyor ancak. 1-2 saat kullanım sonucu o yüzdeler de dalgalanmaya başlıyor. Sıfır parlaklıkla oyna-kullan diyeceksiniz ama hiçbir şey görünmüyor karanlık. Tüm sürücüleri silip yeniden yükledim, sistem geri yükleme yaptım 1hafta öncesine ama nafile. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemim:
Monster A7 v.10.2
GTX 1050 Ti ekran kartı
16 GB RAM
256 GB SSD
8700H işlemci

Sorunun çözümünü sizden rica ediyorum eğer bilen anlayan var ise. Hayırlı forumlar

Garanti var ise garanti'ye gönderin.

Monitörü başka bir PC'de, PC'yi başka bir monitörde deneyin.

Laptop bu zaten başka monitöre bağlayınca onda olmuyor sadece laptop ekranında var

Garanti var ama ben uzak diyarlardayım buradan kargolama imkanım yok eğer çözüm var ise uygulayayım dedim

Kusura bakmayın laptop olduğunu görmemişim. Ama ya ekrandan ya da ekran kartındandır, büyük ihtimal. Tek çözüm arkadaşında dediği gibi garantiye götürmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…