GTX 1050 Ti ekran kartı önerisi

Bütçe
2bin tl
2k param var ekran kartını 2.el alıcam herhalde hem psu hem ekran kartı aşıyor bütçeyi bayağı.
Nasıl yani? Attığım bütçeni aşmıyor. PSU ve ekran kartı için mi 2k var ya da PSU mu yetersiz gelir diyorsun anlamadım.

Bu bütçede 2. ele bakma bile dostum. Çok kötü veya düşük wattlı bir PSU yoksa 1650 Super alabilirsin, güç tüketmiyor zaten. Eli yüzü düzgün 400W yeter.

Nasıl yani? Attığım bütçeni aşmıyor. PSU ve ekran kartı için mi 2k var ya da PSU mu yetersiz gelir diyorsun anlamadım.

Bu bütçede 2. ele bakma bile dostum. Çok kötü veya düşük wattlı bir PSU yoksa 1650 Super alabilirsin, güç tüketmiyor zaten. Eli yüzü düzgün 400W yeter.
2bin tl var 1500tl ekran kartı 500 de psu diyorum attığın kart 1900tl😞

2bin TL var 1500TL ekran kartı 500'de PSU diyorum attığın kart 1900TL😞

Bunları buldum GTX1650'den daha performanslıdır.

saolun burdaki ekran kartı nasıldır soğutması pc de hava akışı yok ve bunun farklı modeli varmı dış görnünüş 🤭

Bunları alırsa ciddi miktarda para çöpe gitmiş olur.

saolun burdaki ekran kartı nasıldır soğutması pc de hava akışı yok ve bunun farklı modeli varmı dış görnünüş 🤭
Bunları al:

Bütçeni 60 TL aşıyor, çok sorunsa bu PSU modeliyle değiştir:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı