Hayalet9 Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #1 Sitesine falan baktım notebook falan yazıyorlardı ben laptop vesaire kulanmıyorum NVIDIA kartlar hakında pek bir bilgim yok. Bana bulup atabilir misiniz driver linkini? Yardımcı olursanız sevinirim. ASUS marka kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2024
Sitesine falan baktım notebook falan yazıyorlardı ben laptop vesaire kulanmıyorum NVIDIA kartlar hakında pek bir bilgim yok. Bana bulup atabilir misiniz driver linkini? Yardımcı olursanız sevinirim. ASUS marka kullanıyorum.
G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #2 Hayalet9 dedi: Sitesine falan baktım notebook falan yazıyorlardı ben laptop vesaire kulanmıyorum NVIDIA kartlar hakında pek bir bilgim yok. Bana bulup atabilir misiniz driver linkini? Yardımcı olursanız sevinirim. ASUS marka kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin. www.nvidia.com
Hayalet9 dedi: Sitesine falan baktım notebook falan yazıyorlardı ben laptop vesaire kulanmıyorum NVIDIA kartlar hakında pek bir bilgim yok. Bana bulup atabilir misiniz driver linkini? Yardımcı olursanız sevinirim. ASUS marka kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin. www.nvidia.com
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 26 Aralık 2024 #3 En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com
En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com
Rootsy Kilopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 848 Çözümler 14 26 Aralık 2024 #4 GeForce Game Ready Sürücüsü