GTX 1050 Ti ekran kartına uyumlu işlemci

Bütçenizi yazabilir misiniz?

Fark etmedim eski bir Ryzen'den geçecek sandım alt da da yazmıyor.

1050 Ti alacağına RX 570 al.

Ve diğerleri.

GTX 750 Ti almaya karar verdim bottleneck calculatordan yola çıkarak 1050 Ti'de çok fazla darboğaz olacagından droplarla uğraşmak istemiyorum. GTX 750 Ti ile bu sistemde darboğaz yüzdesi %2'yi geçmiyor. Bu yüzden de 750 Ti almaya karar verdim.

GTX 750 Ti almaya karar verdim bottleneck calculatordan yola çıkarak 1050 Ti'de çok fazla darboğaz olacagından droplarla uğraşmak istemiyorum. GTX 750 Ti ile bu sistemde darboğaz yüzdesi %2'yi geçmiyor

O siteye güvenmeni tavsiye etmem zaten ama, 900p seçmiş miydin? 900p'de 1080p'ye kıyasla daha çok işlemci gücü gerekiyor.

Seçilmiyormuş, o denli dandik bir site. İlle de o siteyi kullanacaksan advanced setting tikini işaretleyip GPU clock kısmını %120 yap.
İşlemci zaten iyi bi işlemci değil bi uyumsuzluk olabilir
Seçilmiyormuş, o denli dandik bir site. İlle de o siteyi kullanacaksan Advanced setting tikini işaretleyip GPU clock kısmını %120 yap.

GTX 750 Ti olmazmıki? Hem işlemci değişmeme gerek kalmaz PSU alacağım daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
DSR açarak 1060 bile takabilirsin. DSR özelliğini açıp oyun ayarlarından 1440p seçersin. 1080p yaparsan 1050 Ti için de geçerli. Az bir darboğaz ile oynarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…