GTX 1050 Ti ekran kartlı sistem yeterli mi?

Sadece örnek istemiş neden böyle yorumluyorsun?
Bir konuyu zayıf yerinden vurmaya çalışıyorsan o kadar da toz pembe bakmıyorsundur dostum unutma bunu 1650 içeren laptop var mı deseydi ya da sadece örnek ver deseydi bu yorumu yapar mıydım düşünülür. Ama problem bu değil aynı şeyi kendim de yaşıyorum ve bu hoş değil psikolojimiz bozulma yolunda koşuyor resmen düşene bir tekme de diğeri atıyor ve ben buna (büyük ya da küçük ölçekte) kayıtsız kalmayı doğru bulmuyorum. Aynı bana yaptığı dönüt gibi “Bana bunun dışında başka örnek versene ?” Açıklayıcı olmuşumdur herhalde.
@Taylor Swift Fan Cl @192809

Dalga mı geçiyorsun? Hayatımda ilk defa gördüm ve hangi model olduğunu sordum. İnternete RX 580 ekran kartlı laptop yazmayı bir sen bilmiyorsun. Bir de donmuşmuş, hayırdır sen kimsin de donacağım? Kendinizi bir şey sanmayın 1-2 bilgi sahibi sanıp. Saygı denen şeyi öğrenmen çok daha iyi olur, gerçi bu yaşına kadar öğrenmediysen senin sorunun. Zaten konuyla ilgim de yoktu, direk konuya tıkladığımda RX 580 yazısını görünce merakımdan sordum. Ukelalıktan başka bir şey değil yaptığın.

Tam tersine ben senin yaptığın yanlışı söylüyorum çevir kazı yanmasına dönmeyin şimdi bilgi istiyormuş buna yeni yetme çocuklar kanmaz. Neyse uzatmana gerek yok ”art niyetli değilsen” tabii gördün 580 li laptop. Ve ben bilgimle övünmüyorum senin niyetine bakıp dövünüyorum.

Boş yapıyorsun bilader. Yaşına veriyorum.

RX 580'e örnek ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ben bu laptop ilk çıktığında haberim vardı. Lakin sadece bu laptop üzerinde RX 580 varmış. Başka modellerde de olduğunu düşünmüştüm.
1650 Super yazan sen değil miydin az önce?
Ben sadece 1650 yazdım Super yazmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…