yasin 321 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 99 Yer BURSA Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ510400F SHARKOONTG5 PRO KASA ANAKART Asus Prime B450M-K Cinsiyet Erkek Meslek ÖGRENCİ 26 Ocak 2023 #1 1050 Ti ekran kartı fanı dönmüyor.
Ekselansce Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 635 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #2 yasin 321 dedi: 1050 Ti ekran kartı fanı dönmüyor. Genişletmek için tıkla... Güç kablosunu çıkar tak.
yasin 321 dedi: 1050 Ti ekran kartı fanı dönmüyor. Genişletmek için tıkla... Güç kablosunu çıkar tak.
N Numb Centipat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #3 Ekranda görüntü var mı? Biraz daha bilgi verin. Kartınız belirli bir sıcaklığa gelince fanlarını açıyordur belki de test ediniz.
Ekranda görüntü var mı? Biraz daha bilgi verin. Kartınız belirli bir sıcaklığa gelince fanlarını açıyordur belki de test ediniz.
yasin 321 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 99 Yer BURSA Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ510400F SHARKOONTG5 PRO KASA ANAKART Asus Prime B450M-K Cinsiyet Erkek Meslek ÖGRENCİ 26 Ocak 2023 #4 Numb dedi: Ekranda görüntü var mı? Biraz daha bilgi verin. Kartınız belirli bir sıcaklığa gelince fanlarını açıyordur belki de test ediniz. Genişletmek için tıkla... şuan pc den yazıyorum size furmark testinede soktum bilgisayarı
Numb dedi: Ekranda görüntü var mı? Biraz daha bilgi verin. Kartınız belirli bir sıcaklığa gelince fanlarını açıyordur belki de test ediniz. Genişletmek için tıkla... şuan pc den yazıyorum size furmark testinede soktum bilgisayarı
N Numb Centipat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #5 yasin 321 dedi: Şu an PC'den yazıyorum size. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner yükleyip ekran kartı fanlarını aç bakalım dönüyor mu kontrol edelim. yasin 321 dedi: Şu an PC'den yazıyorum size. FurMark testinede soktum bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... FurMark testinde zaten fan açacaktır. Açmıyorsa elleşmeyip bence tamire götürmelisiniz.
yasin 321 dedi: Şu an PC'den yazıyorum size. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner yükleyip ekran kartı fanlarını aç bakalım dönüyor mu kontrol edelim. yasin 321 dedi: Şu an PC'den yazıyorum size. FurMark testinede soktum bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... FurMark testinde zaten fan açacaktır. Açmıyorsa elleşmeyip bence tamire götürmelisiniz.
C cagrigunaydin Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 166 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #6 Benim bildiğim bazı ekran kartlarında bilgisayar zorlanmadıkça fan dönmüyor.
yasin 321 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 99 Yer BURSA Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ510400F SHARKOONTG5 PRO KASA ANAKART Asus Prime B450M-K Cinsiyet Erkek Meslek ÖGRENCİ 26 Ocak 2023 #8 Numb dedi: MSI Afterburner yükleyip ekran kartı fanlarını aç bakalım dönüyor mu kontrol edelim. FurMark testinde zaten fan açacaktır. Açmıyorsa elleşmeyip bence tamire götürün Genişletmek için tıkla... Mehmet Can dedi: Isı değerleri kaç? Genişletmek için tıkla... furmarkta 37 derece falan diyo
Numb dedi: MSI Afterburner yükleyip ekran kartı fanlarını aç bakalım dönüyor mu kontrol edelim. FurMark testinde zaten fan açacaktır. Açmıyorsa elleşmeyip bence tamire götürün Genişletmek için tıkla... Mehmet Can dedi: Isı değerleri kaç? Genişletmek için tıkla... furmarkta 37 derece falan diyo
N Numb Centipat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #9 Dostum MSI Afterburner yükleyip fanlarını kontrol edebilirsin.
Mehmet Can Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 378 Çözümler 4 28 Ocak 2023 #10 yasin 321 dedi: FurMark'ta 37 derece falan diyor. Genişletmek için tıkla... FurMark'ta bile 37 derecedeyse bırak fan çalışmasın zaten kartı GPU'su gerektiği kadar ısındığında fanlarını çalıştıracaktır merak etme.
yasin 321 dedi: FurMark'ta 37 derece falan diyor. Genişletmek için tıkla... FurMark'ta bile 37 derecedeyse bırak fan çalışmasın zaten kartı GPU'su gerektiği kadar ısındığında fanlarını çalıştıracaktır merak etme.