GTX 1050 Ti fanları dönmüyor ve ekrana görüntü gelmiyor

Eren Mermi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. 15 gün önce bilgisayarımın parçalarını dikkatlice çıkardım. Hiçbir ıslak maddeye deydirmeden, dikkatlice temizledim. RAM'leri silgiyle, işlemci fanını fırçayla vb. temizledim. Parçaları geri taktığımda ve power tuşuna bastığımda çalışmadı. Sonradan anakartın önbellek kablolarını yanlış taktığımı gördüm ve anakartımın kutusundan bakıp geri taktım. Bilgisayar çalıştı. 5 saniye sonra monitörüme "no signal" yazısı geldi ve ekran kartı fanları durdu. Kasanın ışıkları, ekran kartının ısıkları ve işlemci fanı gibi her şey çalışıyor. Durum böyle. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yazsın.

Ekran kartı: MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming 4G

Anakart: MSI A320M Pro VD-Plus

Son düzenleyen: Moderatör:
anakart üzerindeki atx 24 pinlik elektrik bağlantı girişinin yakınında 4 pinlik elektrik bağlantısını geçekleştirdiginizden emin olun. bir de ekran kartına ekstra elektrik pin kablosunu bağladığınızdan emin olun

İnstagramın varsa instagramdan fotoğraflı bir şekilde anlatırsan sevinirim.Çünkü pin li kabloların nereye takılacağını falan bilmiyorum.
Önbellek kablosu nedir?
Önbellek kabloları anakartın altında bulunan bir şey.Power Switch,HDD Led gibi minik kabloları oraya takıyorsunuz ve Bilgisayarın güç almasına yarıyor.Tabi bunlar benim bildiklerim.
Merhaba, ekran kartının güç kabloları takılı mı acaba?
Evet dışarıdan öyle görünüyor.

İşlemciyi söktüyseniz doğru taktığınızdan emin olun. Yavaşça oynatmaya çalıştığınızda hiç oynamaması gerekir.

Arkadaşlar Itopya bilgisayara gittim orada sorunu hallettiler.Tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…