GTX 1050 Ti FPS düşüş sorunu

mehmet çağrı

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Benim son 2 haftadır yaşadığım bir sorun var. Overwatch, Fortnite'da düşük ayarlarda 140-120 arası FPS alırken şimdi 140 ila 50 FPS arası alıyorum. Anlık düşmeler, takılmalara yol açıyor ve çok sinir bozucu oluyor. Oyunun akıcılığını öldürüyor. Kullandığım sistemler resimde mevcuttur. Ekran kartı 1050 Ti 4 GB ve platform laptop. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner ile GPU ve CPU sıcaklıklarını atın.
Windows 10 kullanıyorsan direk Windows tuşuna bas ve güç seçenekleri yaz tasarruf modundan çıkar ve dengeli yada performans moduna getir aynı sorunu bende yaşıyordum

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    215,5 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_6.png
    68,8 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_3.png
    7,1 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_7.png
    34,2 KB · Görüntüleme: 57
Son görüntüdeki benim tercihimi kullan ve şunlara önem veri aç. Açık değil gibi bayağı iyi gözüküyor NVIDIA simgesi.

Son görüntüdeki benim tercihimi kullan ve şunlara önem veri aç. Açık değil gibi bayağı iyi gözüküyor NVIDIA simgesi.
Hocam şimdide böyle oldu

Dosya Ekleri

• Screenshot_8.png
    208,5 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_9.png
    34,1 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_10.png
    6,9 KB · Görüntüleme: 50
Doku süzmeyi kapat bir de. Bu arada sorunu ben de anlayamadım malesef aklıma ne gelirse yazacağım buraya.

Doku süzmeyi kapat bir de. Bu arada sorunu ben de anlayamadım malesef aklıma ne gelirse yazacağım buraya.
eyvallah hocam sağolasın. daha 2 gün oldu msi servisinden geldi gerekli herşey yapıldı diye sorun ney bir türlü anlayamadım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…